Life

Planta care te ajută să te lași de alcool. Lidia Fecioru spune că face minuni: ”E praf magic”

Lidia Fecioru spune că o plantă banală te poate ajuta să renunți la alcool. Dacă vrei într-adevăr să scapi de acest viciu, există soluții naturale.
13.11.2023 | 10:10
Planta care te ajuta sa te lasi de alcool Lidia Fecioru spune ca face minuni E praf magic
Lidia Fecioru, despre planta care te ajută să te lași de alcool. Sursă foto: captură video, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru a vorbit despre planta care te ajută să renunți la alcool. Nu e deloc dificil să o găsești și are o mulțime de beneficii pentru organism. De asemenea, e o alternativă naturală pentru cei care vor să se lase de acest viciu.

Planta care te ajută să te lași de alcool

Consumul de alcool în cantități mari poate avea efecte devastatoare asupra organismului. Iar asta cu atât mai mult în condițiile în care se transformă într-un obicei. Soluții există însă.

ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru spre exemplu a vorbit despre planta care te ajută să te lași de alcool. Cei care consumă astfel de băuturi în cantități mari se pot baza pe ea dacă vor să dea uitării acest viciu.

Bionergoterapeutul spune că planta este practic un ”praf magic”. Mai mult de atât nu trebuie consumată în cantități mari. O singură linguriță este suficientă și are un efect uimitor.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre floarea de nuc. Aceasta este planta care te ajută să te lași de alcool. Iar Lidia Fecioru a explicat cum facem rost de ea, dar și cum trebuie să o folosim în mod corect, pentru a ne bucura de beneficiile sale.

Lidia Fecioru ne spune cum o folosim corect

În momentul în care nucul a înflorit, se strânge floarea lui, care mai apoi se lasă la uscat. În momentul în care e uscată, planta se zdrobește până când se transformă în praf. Acest praf trebuie consumat zilnic.

ADVERTISEMENT

El poate fi adăugat fie în ceai, fie în ciorbă. Iar o singură linguriță este suficientă. De asemenea, Lidia Fecioru spune că trebuie să fim atenți la cantitate, având în vedere că nucul conține și iod.

“Atunci când înflorește nucul, strângem floarea de la el, care seamănă cu o omidă, o lăsăm la uscat și o zdrobim până se transformă în praf. Consumăm în fiecare zi din acest praf. Poate fi amestecat în ceai, în ciorbă, în orice.

ADVERTISEMENT

Este praful magic. Nu trebui consumat foarte mult, o singură linguriță este suficient. Nucul conține iod și nu este recomandată să luăm o doză prea mare”, a spus Lidia Fecioru, în emisiunea Adevăruri Ascunse.

Menționăm că dincolo de faptul că te ajută să renunți la alcool, floarea de nuc, dar și frunzele sale, au și alte beneficii pentru organism. Mai exact, frunzele de nuc au efect cicatrizant, antiseptic, dar și antimicotic.

ADVERTISEMENT