Fotbal intern

Pleacă Deac de la CFR Cluj? ”Vreau urgent jucători”

30.06.2018 | 21:55
Pleaca Deac de la CFR Cluj Vreau urgent jucatori

Antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, a anunțat că mijlocașul Ciprian Deac ar putea pleca de la campioana Ligii 1 Betano. Jucătorul ardelenilor are o ofertă din străinătate, iar în zilele următoare se va decide soarta lui.

”Există posiblitatea ca și Deac să plece în străinătate, dar nu e ceva concret. Mi-aș dori ca în două trei zile să se clarifice lucrurile și în privința lui. Va fi foarte greu dacă o să continue să plece jucători”, a declarat Edi Iordănescu la un post de televiziune.

Deac poate pleca, Omrani merge în cantonament cu CFR Cluj

”Debutul sezonului este aproape. Intrăm direct în competiție și nu ne permitem să plecăm cu deficit. Îmi doresc să aducem jucători cât mai rapid. Vin amicalele, foarte puține la număr, patru, insuficiente, și vreau jucători rapid pentru a-i putea integra”, a mărturisit tehnicianul CFR-ului.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, a dezvăluit că mijlocașul Ciprian Deac ar putea pleca de la campioana României
Antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, a dezvăluit că mijlocașul Ciprian Deac ar putea pleca de la campioana României

Dacă despre Ciprian Deac a spus că ar putea pleca, Edi Iordănescu a anunțat că atacantul francez Billel Omrani va merge în cantonament cu CFR Cluj: ”Situația lui Omrani este foarte clară. Jucătorul a semnat prelungirea. Dacă va veni o ofertă pe care nu o putem refuza, iar el vrea să plece neapărat, nu avem cum să ne opunem. El va veni cu noi în cantonament”.

Billel Omrani este dorit de FCSB, dar şi de Dan Petrescu la Guizhou Hengfeng.

Directorul sportiv al clubului CFR Cluj, Bogdan Mara, a anunțat că echipa campioană a României mai vrea să facă 2-3 transferuri în această vară, în încercarea de a se întări pentru sezonul viitor al Ligii 1 Betano, dar și pentru prezența în Champions League.