Sport

Plecarea lui Marius Croitoru are repercusiuni. Primul jucător care s-a despărțit de FC U Craiova 1948

Despărțirea lui Marius Croitoru de FC U Craiova 1948 are un prim efect și asupra lotului de jucători al echipei patronate de Adrian Mititelu.
14.10.2022 | 09:35
Plecarea lui Marius Croitoru are repercusiuni Primul jucator care sa despartit de FC U Craiova 1948
David Croitoru (al doilea jucător din dreapta) a decis să se despartă și el de FC U Craiova după plecarea tatălui său. Foto: Sport Pictures.
ADVERTISEMENT

După înfrângerea 0-1 cu Chindia Târgoviște, Marius Croitoru a ajuns la un acord cu patronul Adrian Mititelu pentru încetarea contractului. Tehnicianul și-a justificat decizia prin faptul că nu mai poate resuscita echipa. Plecarea tehnicianului are acum și o primă repercusiune în lotul de jucători.

”M-am simțit foarte bine alături de voi” este mesajul transmis de Croitoru jr.

Fanii olteni au luat foc după înfrângerea cu Chindia. La adresa patronului echipei, Adrian Mititelu. În schimb, și-au arătat atașamentul față de Marius Croitoru. Și au lansat chiar ipoteza că acesta a fost sabotat de jucători.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a ieșit însă public și le-a luat apărarea fotbaliștilor acuzați. Pentru ca, ulterior, să explice și decizia. ”Dacă ar fi fost vorba doar de un singur meci slab, mă gândeam.

Dar când evoluția noastră a fost în scădere de mai mult timp, era și normal să se ajungă în momentul ăsta. Să plec! Atunci când nu sunt rezultate e clar că pleacă antrenorul.

ADVERTISEMENT

Cel mai îndreptățit să își dorească să meargă lucrurile este în primul rând patronul. Apoi antrenorul. Patronul bagă bani. M-am întâlnit după meciul cu Chindia cu dânsul.

Când respecți un om, munca și sentimentele acestuia, banii pe care îi investește în echipă, nu poți să te prevalezi de un contract. Nu am acceptat să vorbim despre bani, am încheiat amiabil colaborarea.

ADVERTISEMENT

Singurul nevinovat din toată povestea asta este domnul Mititelu. N-are nicio vină. Mi-a pus totul la dispoziție, condiții bune, salarii plătite la zi, jucători. Din păcate, n-a fost să fie”, a spus Marius Croitoru.

Pe urmele tatălui

Sosit la FC U Craiova 1948 în vară, atunci când tatăl său a preluat echipa, David Croitoru, mijlocaș de 19 ani, a decis să pună și el punct colaborării cu formația olteană. Simțind că nu are viitor la această echipă.

ADVERTISEMENT

De altfel, Croitoru jr. a evoluat într-o singură partidă, în succesul obținut cu 4-0 pe arena celor de la Ripensia Timișoara, în Cupa României. Și atunci a jucat însă numai 9 minute.

”A venit momentul să ne despărțim după câteva luni, dar vreau să vă mulțumesc pentru tot. M-am simțit foarte bine alături de voi și de suporterii minunați ai acestei echipe. Vă urez multă baftă, leilor”, a fost mesajul lui David Croitoru postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT