News

PNL face zid în jurul lui Cătălin Cîrstoiu, restul sunt „fitile”. Medicul, „cea mai bună soluție pentru București”

PNL, până la capăt cu medicul Cătălin Cîrstoiu. Ionuț Stroe: „Cătălin Cîrstoiu este cea mai bună soluţie pentru Bucureşti în acest moment”
15.04.2024 | 20:15
PNL face zid in jurul lui Catalin Cirstoiu restul sunt fitile Medicul cea mai buna solutie pentru Bucuresti
PNL exclude orice scenariu care să-l lase pe margine pe Cătălin Cîrstoiu / Foto: Facebook, Cătălin Cîrstoiu
ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat, luni, că medicul Cătălin Cîrstoiu este „cea mai bună soluție pentru București” și că nu s-a pus problema unor „scenarii” care să-l excludă pe medic din competiția electorală pentru Primăria Capitalei.

Cîrstoiu, „cea mai bună soluţie pentru Bucureşti în acest moment”

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat, luni, că medicul Cătălin Cîrstoiu are toate competențele profesionale, are „viziune” și poate cataliza atât electoratul liberal cât și cel social-democrat pentru alegerile loale din 9 iunie.

ADVERTISEMENT

„Cătălin Cîrstoiu este cea mai bună soluţie pentru Bucureşti în acest moment şi vă spun sincer că am toată convingerea de acest lucru. Această coaliţie PSD-PNL are un culoar extrem de bine definit şi anume în a susţine un om competent, cu un profil profesional fără cusur, un manager, un om care poate mobiliza atât electoratul nostru cât şi cel al social-democraţilor, un om competent, cu viziune”, a declarat Ionuț Stroe la Prima News.

Stroe: „Zi de zi acest om crește”

„Restul sunt speculaţii care evident se pot face şi în mare măsură sunt făcute de competitorii lui Cătălin Cîrstoiu”, a adăugat liderul PNL Sector 4.

ADVERTISEMENT

Luni, înaintea ședinței PSD-PNL, se așteptau, potrivit unor surse politice, discuții cu privire la eventuala retragere a lui Cătălin Cîrstoiu din cursa electorală, existând nemulțumiri din partea PSD cu privire la rezultatele slabe înregistrate de medic în fața principalilor săi contracandidați, actualul primar general Nicușor Dan, și candidatul PUSL, Cristian Popescu Piedone.

„Din punctul meu de vedere nu sunt decât fitile care se practică în campania electorală, apropo de svonistică, că ar avea sau nu susţinerea, s-ar retrage sau nu. Ele evident sunt lansate cu scopul de a-i face rău lui Cătălin Cîrstoiu pentru că, zi de zi, acest om creşte”, a spus Ionuț Stroe.

ADVERTISEMENT

Medicul mai poate recupera în sondaje

Purtătorul de cuvânt al PNL a admis că medicul a început competiția electorală fără a avea vizibilitatea celorlalți candidați dar că medicul mai poate recupera în timpul rămas. „Mai sunt 50 de zile până în momentul alegerilor, timp suficient pentru Cătălin Cîrstoiu să câştige locul pe care îl merită”, a spus Stroe.

„Sunt ferm convins că acest oraş are nevoie de acest om în funcţia de manager, de primar. Sunt sută la sută convins, sunt sută la sută alături de acest om. Niciodată nu s-a pus problema de a analiza scenarii care să îl excludă pe Cătălin Cîrstoiu”, a adăugat el.

ADVERTISEMENT

Ionuț Stroe a arătat că fiecare partid își face propriile sondaje și că în cazul lui Cîrstoiu cifrele îi sunt favorabile. „Nu stau să fac analiza fiecărui sondaj. Fiecare partid are propriile sondaje pe care evită să le dea public. Cifrele evoluează foarte bine. Am avut oameni care au pornit cu 4 la sută”, potrivit lui Stroe.

 

 

ADVERTISEMENT