News

Șeful PNL Sector 4, atac la Nicușor Dan. Ionuț Stroe: ”A lăsat Parcul Tineretului să se dărâme”

Ionuț Stroe, președintele PNL Sector 4, îl acuză pe primarul general că a administrat prost Parcul Tineretului și l-a lăsat în paragină.
15.04.2024 | 13:58
Seful PNL Sector 4 atac la Nicusor Dan Ionut Stroe A lasat Parcul Tineretului sa se darame
Ionuț Stroe a vizitat parcurile din Sectorul 4 împreună cu Cătălin Cîrstoiu Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După o vizită electorală în parcurile din sector, alături de Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, șeful PNL Sector 4 l-a criticat pe actualul primar general pentru modul în care a administrat Parcul Tineretului.

Șeful PNL Sector 4, atac la Nicușor Dan

Ionuț Stroe a făcut comparație între Parcul Tineretului, aflat în administrarea PMB, și parcurile administrate de Primăria Sectorului 4, care „sunt îngrijite și arată foarte bine”.

ADVERTISEMENT

„Merg des în parcurile din Sectorul 4 și nu pot să nu remarc diferența frapantă între parcurile care arată foarte bine, administrate de primăria Sectorului 4 și Daniel Băluță, Orășelul Copiilor și Lumea Copiilor, în comparație cu Parcul Tineretului, care este lăsat în paragină și arată dezastruos, pentru că este administrat de Nicușor Dan, prin Primăria Generală!

Paradoxal, geografic aflate unul lângă altul, diferența dintre cele două parcuri, Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor, și parcul Tineretului este de la cer la pământ, totul datorându-se managementului, primele două bucurându-se de unul performant, cel din urmă fiind administrat prost.

ADVERTISEMENT

Am fost ieri (duminică n.r.) în Tineretului, alături de Cătălin Cîrstoiu, pentru a discuta cu cetățenii din sector.

Ce am văzut și ce ne-au spus și oamenii nemulțumiți care stau în proximitatea Parcului Tineretului și vin des in parc? Trotuarele de lângă lac sunt într-o stare foarte proastă, un real pericol pentru copii, mult moloz rămas de la lucrări recente, mai ales pe spațiile verzi, fântânile sunt în paragină și nu funcționează de ani de zile, iarba nu este tăiată, spațiile verzi sunt invadate de buruieni, băncile sunt neîngrijite, rupte, inconfortabile și prea joase”, a scris Ionuț Stroe într-o postare pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Soluția Cîrstoiu

Președintele PNL Sector 4 îl acuză pe Nicușor Dan că a lăsat Parcul Tineretului să se dărâme și spune că soluția pentru „vindecarea” Bucureștiului este ca, după 9 iunie, medicul Cîrstoiu să fie noul primar al Bucureștiului.

„Mai exact, Nicușor Dan a lăsat Parcul Tineretului să se dărâme, în timp ce, iată, la o aruncătură de băț, în Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor, administrate de Daniel Băluță, lucrurile arată complet altfel: parcuri frumoase și îngrijite.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Daniel Băluță a reușit să construiască în sectorul 4 de la 0 Parcul Tudor Arghezi, care arată foarte bine! Vă las fotografii pentru a vă convinge de ce însemnă un parc lăudat de toți bucureștenii, parcul Tudor Arghezi.

Bucureștiul are o soluție, după 9 iunie Cătălin Cîrstoiu va vindeca acest oraș! Și în final, și Parcul Tineretului va arata ca un loc unde să îți facă plăcere să te plimbi. Este promisiunea lui Cătălin Cîrstoiu, pe care sunt sigur că o va ține!”, a concluzionat Ionuț Stroe.

ADVERTISEMENT