Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Poate i-a cuprins emoția cum am avut eu în Parlamentul European”. Gigi Becali, explicație inedită despre FCSB – Rapid

Gigi Becali a venit cu o explicație inedită după derby-ul pierdut de FCSB, scor 1-2 cu Rapid. Patronul a dezvăluit singurul moment în care a avut emoții la un interviu.
09.11.2023 | 08:55
Poate ia cuprins emotia cum am avut eu in Parlamentul European Gigi Becali explicatie inedita despre FCSB  Rapid
Gigi Becali a venit cu o explicație inedită după FCSB - Rapid 1-2. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 1-2, într-o atmosferă electrizantă pe Arena Națională. Gigi Becali a venit cu o explicație inedită și a mărturisit că există posibilitatea ca jucătorii să fi fost cuprinși de emoții din dorința prea mare de a câștiga contra marilor rivali.

„Poate i-a cuprins emoția cum am avut eu în Parlamentul European”. Gigi Becali, explicație inedită despre FCSB – Rapid

FCSB a fost la un pas să piardă primul loc în clasament după un nou pas strâmb în SuperLiga. După ce și-a criticat jucătorii și a anunțat schimbări masive în echipa de start a vicecampioanei, Gigi Becali a venit cu o altă variantă. Patronul FCSB susține că din dorința prea mare de a câștiga derby-ul, jucătorii „roș-albaștrilor” au dat-o în extrema opusă.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că ne-a cuprins emoția. Se întâmplă astea, noi nu știm, lucrurile astea sunt Dumnezeiești, nu ne dăm seama. Normal era ca emoția să-i cuprindă pe ei (n.r. Rapid) că jucau la noi. Dar uite că ei au dat un declic și au sărit peste emoție, iar pe noi ne-a prins emoția.

Poate o dorință prea mare, mai ales că a venit și galeria. Am văzut că galeria e așa de aproape de echipă și vin peste tot, a fost dorința lor. Am zis că e chestie de dragoste, să vină. Dar nu-i bine în anumite momente.

ADVERTISEMENT

Prea multă dorință creează emoție. Eu am trăit asta, eu care n-am nicio emoție. Dau interviuri, mie îmi place. Când am ajuns în Parlamentul European a fost dorința mea să dau interviu acolo”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, dezvăluire: „A fost singura dată când am avut emoții la un interviu”

„Din toți parlamentarii români, primul care a dat interviu a fost Becali. Ziceau că am dat șpagă. Eu n-am dat șpagă, oamenii au văzut că Becali, oamenii știu cine e Becali.

ADVERTISEMENT

Eu care îmi doream să ajung, a fost singura dată în viața mea când am avut emoții la un interviu. M-au cuprins niște emoții de îmi palpita inima. Pe cuvântul meu. Aveam dorință mare să dau interviu.

Din dorința mare de a da interviu și a fi biruitor și să vorbesc bine am început să am emoții, îmi palpita inima. Așa și ei. Din dorința mare de a câștiga au dat în cealaltă parte, în emoție. Dumnezeu a făcut omul, nu putem să știm noi. Eu așa cred că s-a întâmplat”, au fost dezvăluirile lui Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut al treilea meci consecutiv în fața celor de la Rapid. Giuleștenii au câștigat cu 1-0 în Giulești în turul play-off-ului din sezonul trecut. La retur, FCSB a cedat categoric, scor 1-5 într-un meci fără miză pentru niciuna dintre echipe. Ultima oară, FCSB a pierdut cu 1-2 în turul din acest sezon regular.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe FANATIK.RO. Stați cu ochii pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici pentru a urmări în premieră edițiile integrale, alături de cele mai tari momente din emisiune.

Gigi Becali, explicație inedită după FCSB - Rapid 1-2: „Poate i-a cuprins emoția”

ADVERTISEMENT