Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, decizii de ultimă oră la FCSB. Ce se întâmplă cu Djokovic și Miculescu, dar și ce transferuri urmează

După înfrângerea cu Rapid din derby, scor 1-2, Gigi Becali a luat câteva decizii. A anunțat ce transferuri urmează să facă în pauza de iarnă.
07.11.2023 | 00:41
Gigi Becali decizii de ultima ora la FCSB Ce se intampla cu Djokovic si Miculescu dar si ce transferuri urmeaza
Gigi Becali anunță trei transferuri la FCSB, după meciul cu Rapid. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 1-2, meci jucat în fața a peste 40.000 de jucători. În urma acestui rezultat, Gigi Becali vrea să facă câteva schimbări la echipă.

Gigi Becali face schimbări în echipa de la FCSB

Patronul de la FCSB le va face pe plac fanilor și îl va reintroduce în echipa de start pe Damjan Djokovic, transferat în această vară. Croatul a fost titular în prima parte a sezonului, dar apoi a intrat în dizgrația lui Becali.

ADVERTISEMENT

Totuși, după evoluția slabă a lui Ovidiu Popescu în meciul cu Rapid, mijlocaș care a trimis o pasă direct la adversar în faza în care Rapid a deschis scorul, Becali a decis că acesta nu trebuie să fie titular. Astfel, linia de mijloc a echipei va fi, în următorul meci, următoarea: Djokovic, Șut, Olaru.

În atac, Gigi Becali s-a săturat de Andrea Compagno și Dorin Rotariu și a anunțat că David Miculescu va fi titular. Despre acesta spune că are avantajul de a fi foarte bătăios.

ADVERTISEMENT

Djokovic o să prindă echipa, mi-am dat seama, gata cu Ovidiu Popescu, cu prostia făcută aseară. El ne-a distrus, de la mingea aia dată lui Borja Valle, acolo s-a distrus tot.

De acum înainte, Djokovic va juca. Atacant va juca David Miculescu, gata, i-am văzut și pe Rotariu, și pe Compagno. David Miculescu nu este Maradona, dar este bătăios, nu returnează mingea la cinci metri, la adversari.

ADVERTISEMENT

Asta e echipa, să știe toți: Coman, Miculescu, Băluță, asta este echipa. Djokovic, Șut și Olaru, asta este echipa noastră, în apărare mai vedem. (n.r. Rotariu este caz închis?) E închis. Nu îmi pare rău când încerc ceva”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Becali anunță transferuri la FCSB

După meciul cu Rapid, Gigi Becali a anunțat două transferuri noi la FCSB. În iarnă vor veni la echipă doi atacanți, dar și un optar. Patronul echipei vrea să fie sigur că va câștiga campionatul după acest sezon.

ADVERTISEMENT

Iau în iarnă atacant, iau doi atacanți, ce să mai. Schimb pe unul, bag pe celălalt, nu o mai las. Mai trebuie și un optar, nu mai vreau să risc anul ăsta, că stai puțin, că se aproprie adversarul la un punct.

Eu anul ăsta vreau campionatul asigurat”, i-a spus Gigi Becali lui HORIA IVANOVICI, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Cea mai tare emisiune de sport din România, FANATIK SUPERLIGA, este LIVE pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Reluarea emisiunii are loc, de la ora 17:30, în zilele de emisie, pe Facebook și Youtube.

Becali anunță trei transferuri în iarnă, la FCSB

ADVERTISEMENT