Sport

Polemică după titularizarea lui Compagno în CSKA 1948 – FCSB: „Nu e pe placul patronului!”

Ionel Dănciulescu a comentat situația lui Andrea Compagno la FCSB, fiind convins că atacantul italian nu este pe placul patronului Gigi Becali.
26.07.2023 | 19:33
Polemica dupa titularizarea lui Compagno in CSKA 1948  FCSB Nu e pe placul patronului
Situația lui Compagno la FCSB, comentată. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno va fi titular în meciul FCSB-ului din turul 2 preliminar Conference League cu CSKA 1948 Sofia, însă acesta nu a fost titular în primele două etape ale campionatului. În primul meci contra lui FC U Craiova 1948, atacantul nici nu avea cum să evolueze din cauza unei clauze, iar în meciul cu Dinamo a intrat în a doua repriză, având o ocazie bună de a marca.

Situația lui Compagno la FCSB, comentată de Ionel Dănciulescu

Ionel Dănciulescu a comentat situația lui Andrea Compagno la FCSB, recunoscând că a fost surprins de faptul că atacantul italian va începe titular meciul din preliminariile Conference League cu CSKA 1948 Sofia.

ADVERTISEMENT

„Danciu” este de părere că Andrea Compagno nu este de fapt pe placul patronului Gigi Becali, chiar dacă în sezonul trecut a fost golgheterul echipei, spunând că acesta trebuia să fie titular și în meciul cu Dinamo, scor 2-1.

„N-a spus patronul că dacă vine o ofertă pentru Compagno îi dă drumul. Deci nu e pe placul patronului, asta e opinia mea. De ce să nu-l folosești în a doua etapă. Eu aș fi jucat cu el împotriva lui Dinamo, nu l-aș fi băgat pe parcurs.

ADVERTISEMENT

Dacă avea atât de mare încredere în Compagno, trebuia să joace împotriva lui Dinamo cu el titular, nu testezi în astfel de meciuri”, a spus Ionel Dănciulescu, la TV DigiSport.

„Pentru mine Cordea e o surpriză!”

Și Helmuth Duckadam a comentat echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu CSKA 1948 Sofia și a spus că titularizarea lui Andrei Cordea este o surpriză pentru el, nu cea a lui Compagno.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine Cordea că e în echipa de start e o surpriză. Nu mă miră că apare Compagno acolo. Era de așteptat să joace Băluță inter, că s-au chinuit să-l aducă.

Mă mir că joacă Ovidiu Popescu fundaș dreapta, mai ales că el nu a jucat în primele două etape, plus că a intrat pe alt post cu Dinamo”, a mai spus Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” a vorbit și despre prezentarea oficială a lui Vlad Chiricheș la FCSB, nefiind impresionat de videoclip: „Este un filmuleț neinspirat și pare făcut pe repede înainte!”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,67 este cota pentru „2” la meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB

ADVERTISEMENT