Sport

Ca-n filmele cu… oameni mai puțin inteligenți. Poli Iași, mesaj împotriva războiului total anapoda: „Oale crude”. Foto

Politehnica Iași a terminat cu o victorie sezonul regular din Liga 2. Moldovenii au învins-o cu 3-1 pe Astra, dar înaintea meciului au comis o gafă comică.
13.03.2022 | 19:25
Can filmele cu oameni mai putin inteligenti Poli Iasi mesaj impotriva razboiului total anapoda Oale crude Foto
Echipa lui Poli Iasi, inaintea meciului cu Astra. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Poli Iași a terminat pe locul 11 sezonul regular al Ligii 2. În ultima etapă, formația din Copou a învins-o cu 3-1 pe Astra Giurgiu și acum se pregătește pentru play-out, acolo unde este repartizată în Grupa A. Înaintea meciului cu giurgiuvenii, moldovenii au vrut să afișeze un mesaj împotriva războiului din Ucraina, dar s-au făcut de râs.

Poli Iași, gafă de cascadorii râsului. Moldovenii au afișat greșit mesajul „Opriți războiul!”

În loc de îndemnul „Stop war!” (n.r.-„Opriți războiul!”), mesajul care s-a putut citit pe tricourile fotbaliștilor lui Costel Enache a fost „Raw pots!”,  adică „Oale crude!” în traducerea din limba engleză.

ADVERTISEMENT

Poli Iași, două comicării în două zile

Momentul hilar petrecut sâmbătă, 12 martie, pe stadionul Emil Alexandrescu a venit la o zi distanță după conferința de prezentare a lui John Kamara.

Evenimentul a stârnit amuzamentul și reacțiile ironice ale fanilor moldoveni pe pagina de Facebook, deoarece vicepreședintele Dan Cojocaru a venit îmbrăcat într-o bluză de trening a lui Manchester City.

ADVERTISEMENT

Reacțiile fanilor lui Poli Iași

  • „Cine vă învață să prezentați cu treningul altei echipe???!!! Aa… nu se pune, că este de afară!!!” 
  • „Treningul cu Poli Iași era la spălat sau ce e cu acea costumație la domnul Cojocaru? Parcă e condamnat la mediocritate clubul ăsta…” 
  • „Cât amatorism într-o imagine! Se pare că în Iași lumea se joacă de-a fotbalul și fraierii înghit” 
  • „Vine la semnarea unui jucător al clubului pe care îl reprezintă cu trening de la o altă echipă (nu contează care ar fi aia). Cam atât poate acest individ obscur”

Suporterii lui Poli Iași au mai avut un motiv de nemulțumire. Aceștia s-au arătat deranjați de faptul că declarațiile primarului Mihai Chirică au fost difuzate de club într-un calup în care apar și interviurile lui Mihail Plohotniuk și Costel Enache.

ADVERTISEMENT

Gruparea din Copou face parte din Grupa A a play-out-ului din eșalonul secund, acolo unde e va lupta pentru salvarea de la retrogradare cu Csikszereda, Metaloglobus, Șelimbăr, Politehnica Timișoara, Dunărea Călărași și Dacia Unirea Brăila.

Tragerea la sorți a programului play-off-ului și play-out-ului din Liga 2 are loc la sediul Federației Române de Fotbal, luni, 14 martie, de la ora 11:00.

ADVERTISEMENT