News

Polina, o fetiță de clasa a IV-a, și părinții ei, uciși de militarii ruși pe o stradă din Kiev. Frații fetiței, în stare gravă la spital

Militarii ruși au ucis mai multe persoane pe străzile din Kiev. Printre ele se numără și Polina, o fetiță de clasa a IV-a, și părinții ei. Frații fetiței, transportați în stare gravă la spital
01.03.2022 | 07:00
Polina o fetita de clasa a IVa si parintii ei ucisi de militarii rusi pe o strada din Kiev Fratii fetitei in stare grava la spital
ADVERTISEMENT

O nouă poveste tragică în Ucraina! Polina, o fetiță de clasa a IV-a, și părinții ei, și-au găsit sfârșitul pe o stradă din Kiev. Aceștia au fost uciși de militarii ruși care au deschis focul asupra unei mașini. Frații fetiței au supraviețuit împușcăturilor, însă se află în stare gravă la spital.

Polina, o fetiță de clasa a IV-a, și părinții ei, uciși de militarii ruși pe o stradă din Kiev

O familie cu trei copii a fost prinsă într-un schimb de focuri, pe strada Olena Teliga, din capitala Ucrainei, scrie Lb.ua.

ADVERTISEMENT

Cele cinci persoane care se aflau în mașină fugeau din calea războiului, însă au avut ghinionul să fie zărite de militarii ruși, care au început să tragă asupra vehiculului.

În urma împușcăturilor, Polina, o fetiță de clasa a IV-a, și părinții ei au murit pe loc. În mașină se mai aflau și frații fetiței, care au fost transportați în stare gravă la spital.

ADVERTISEMENT

Anunțul teribilului eveniment a fost făcut de Volodymyr Bondarenko, un politician ucrainean, pe pagina sa de Facebook.

“Numele ei era Polina. A învățat în clasa a 4-a, la școala nr. 24 din Kiev. În această dimineață, pe Teliga, ea și părinții ei au fost împușcați de ruși.

ADVERTISEMENT

Sora Polinei se află la terapie intensivă la Spitalul Kmkl, iar fratele ei se află la Spitalul Okhmatdyt”, este mesajul acestuia, pe rețelele sociale.

Volodymyr Bondarenko a mai făcut apel la cetățenii ucraineni să rămână la adăpost pentru a nu risca să își piardă viața precum Polina și părinții ei.

ADVERTISEMENT

“Mâine avem nevoie de un Kiev liber – pentru eliminarea rușilor. Nu ieșiți din casă fără o nevoie crucială! Stați acasă – salvați viețile altora!”, a mai scris politicianul.

Ambulanță aruncată în aer de ocupanții ruși

Polina și părinții ei nu sunt singurii care și-au pierdut viața pe străzile din Ucraina.

În aceeași zi cu moartea micuței Polina, o rachetă a lovit un apartament și un hangar, provocând moartea a doi oameni. De asemenea, șase persoane au fost rănite grav.

În plus, lângă orașul Herson, ocupanții ruși au împușcat și au aruncat în aer o ambulanță care transporta răniții. Șoferul ambulanței și persoana rănită au murit pe loc, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT