News

Un polițist din Teleorman, beat și drogat, a furat o mașină. Acesta este și diacon la o mănăstire

Un polițist în vârstă de 27 de ani din județul Teleorman a fost prins beat și drogat la volanul unei mașini furate. În timpul liber, acesta este și diacon la o mănăstire.
30.01.2022 | 12:04
Un politist din Teleorman beat si drogat a furat o masina Acesta este si diacon la o manastire
ADVERTISEMENT

Un nou caz revoltător în Poliția Română. Un agent din Alexandria, care este și diaconul unei mănăstiri, a fost prins după ce a furat, beat și drogat, mașina unui curier care livra mâncare.

Polițist din Teleorman, prins beat și drogat într-o mașină furată. În timpul liber e diacon la mănăstire

Incidentul din județul Teleorman are ca punct de plecare seara de vineri. Atunci, polițistul a mers în vizită la un prieten, cu care a băut toată noaptea.

ADVERTISEMENT

A doua zi, sâmbătă dimineață, agentul ar fi ajuns în fața unui bar din Alexandria, unde a văzut o mașină pornită cu cheile în contact.

Nu a stat pe gânduri și s-a urcat la volan. Posesorul autoturismului, un curier, a ieșit din local și a văzut că mașina lipsește. A sunat imediat la 112, iar polițiștii au realizat filtre, reușind să-l prindă pe colegul lor beat la intrarea în localitatea Nanov, de lângă Alexandria.

ADVERTISEMENT

Polițistul a fost testat de colegii săi cu alcool-testul și i-a fost descoperită o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și mai grav a fost în urma testării cu aparatul drug test. S-a constatat că agentul era drogat cu heroină, notează site-ul TotalImpact.

Polițistul din Teleorman s-a ales cu dosar penal

Escapada de sâmbătă dimineață îl va costa scump pe agentul-preot care lucrează la Ordine Publică. Acesta este cercetat penal pentru faptele sale.

ADVERTISEMENT

Poliţistul din Teleorman a terminat teologia şi este diacon, în timpul liber.

”La data de 29 ianuarie, polițiștii din Teleorman au fost sesizați de către angajatul unei societăți comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism. Autoturismul a fost depistat în localitatea Nanov.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria.

ADVERTISEMENT

În urma testării, acesta avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive. Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise și furt calificat. Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile.

Până în prezent, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițistii sesizându-se din oficiu”, se arată într-un comunicat al IPJ Teleorman.

ADVERTISEMENT