News

Polițiștii, ironizați de un dealer de droguri în dosarul lui Vlad Pascu: ”V-am dat adrese, vă aștept!”

Operațiunea Hidra a deschis o adevărată Cutie a Pandorei după ce mascații au descins la 11 adrese, fiind vizați diverși traficanți de droguri.
14.09.2023 | 12:44
Politistii ironizati de un dealer de droguri in dosarul lui Vlad Pascu Vam dat adrese va astept
Polițiștii, ironizați de un dealer de droguri în dosarul lui Vlad Pascu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Asta, în condițiile în care unii dintre aceștia sunt prieteni cu Vlad Pascu, astfel că bulgărele pare că a început să se rostogolească la vale, iar la sediul DIICOT au ajuns inclusiv părinții tânărului drogat la 2 Mai. Așadar, noi detalii care pot revolta o parte din populație ies la iveală în Operațiunea Hidra.

Polițiștii, ironizați de un dealer de droguri

Iată cum, cu câteva ore înainte de descinderile din București, un cunoscut dealer de droguri, prieten cu Vlad Pascu, îi provoca pe polițiști și pe ”dușmani” să vină la el acasă. Tânărul, cunoscut drept ”Maru” se lăuda ieri noapte într-un videoclip postat pe Instagram, cu hainele și încălțămintea sa.

ADVERTISEMENT

În mod ironic, Maru i-a invitat pe polițiști la el acasă, iar oamenii legii nu s-au lăsat invitați prea mult și i-au făcut o vizită împreună cu mascații la primele ore ale dimineții. “Bă, eu sunt regele la toate cartierele. Aţi înţeles? Îmi cer scuze la Amiri-urile astea, jacheta asta costă cât maşinile părinţilor voştri, bă, aţi înţeles? Aici, în mijlocul străzii.

Ăştia zic că nu ies din casă. Bă, unde sunteţi? V-am dat adrese, alea tot, hai, vă aştept“, a fost mesajul transmis de tânăr pe Instagram. La câteva ore, ”Maru” era vizitat de mascați, semn că mesajul războinic nu a rămas fără ecou. Reprezentanții DIICOT au oferit în această dimineață mai multe detalii despre Operațiunea Hidra, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

La data de 14.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, în două cauze, astfel:

Într-o cauză, având ca obiect infracțiunea de trafic de droguri de risc, în care o persoană are calitatea de suspect, se efectuează un număr de 9 percheziții domiciliare, mai multe persoane urmând să fie aduse la audieri. În cea de a două cauză, cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra înfăptuirii justiției.

ADVERTISEMENT

Precum și pentru infracțiuni privind regimul drogurilor, respectiv : punerea la dispoziție a locuinței in vederea consumului de droguri, trafic de droguri de risc și mare risc, două persoane având calitatea de suspect. Față de un suspect cercetările sunt efectuate pentru infracțiuni contra înfăptuirii justiției, iar pentru cel de al doilea pentru infracțiunile de trafic de droguri de risc și mare risc și punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul de droguri.

La această cauză s-a dispus reunirea unui dosar aflat pe rolul DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța, în care o persoană are calitatea de inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Acțiunea beneficiază de sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

ADVERTISEMENT

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale și Unitatea Centrală de Analiza Informațiilor din cadrul Poliției Române. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, este precizat într-un comunicat al DIICOT.

ADVERTISEMENT