News

Polițiștii și salvamontiștii din Gorj caută o femeie dispărută. La operațiune este folosit un câine special antrenat

Elena Mirescu, în vârstă de 81 de ani, este căutată de poliția si salvamontul din Gorj. Femeia este dată dispărută de la domiciliu
02.03.2024 | 12:14
Politistii si salvamontistii din Gorj cauta o femeie disparuta La operatiune este folosit un caine special antrenat
Elena Mirescu a dispărut vineri de la domiciliu Sursa foto: Pandurul / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Autoritățile din județul Gorj au demarat o amplă operațiune de căutare a unei femei în vârstă de 81 de ani, dispărută vineri de la domiciliu. Salvamontiștii intervin ca resursă de suport, la solicitarea polițiștilor.

Polițiștii și salvamontiștii din Gorj caută o femeie dispărută

Elena Mirescu, femeia dispărută de la domiciliu, este căutată în zona de sud a județului. Salvamontiștii participă cu mai multe echipaje, cu drone şi cu un câine specializat în căutarea în natură şi o ambulanţă Salvamont cu capacitate de intervenţie în teren dificil.

ADVERTISEMENT

”Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj pentru căutarea unei persoane anunţată ca dispărută de la domiciliu.

Acţiunea se desfăşoară în zona de deal din sudul judeţului Gorj, iar salvamontiştii gorjeni intervin ca resursă de sprijin la solicitarea Inspectoratului Judeţean de Politie Gorj”, a informat Salvamont Gorj, potrivit news.ro.

ADVERTISEMENT

Polițiștii de la IPJ Gorj au anunțat dispariția femeii, de 81 de ani, precizând semnalmentele acesteia și solicitând și ajutorul publicului.

”La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 1 martie, Mirescu Elena, în vârstă de 81 de ani, din sat Ciorari, comuna Stoina, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu au mai revenit”, au transmis sâmbătă polițiștii.

ADVERTISEMENT

Femeia are 1,65 metri înălțime, 70 de kilograme greutate, păr alb, tuns până la nivelul umerilor, față rotundă.

Atunci când a plecat de la domiciliu, Elena Mirescu purta un pulover de culoare negru-maro, o vestă de culoare neagră, fustă de culoare maro, pantaloni tricotați de culoare neagră, batic cu imprimeu floral și papuci de cauciuc de culoare albastră.

ADVERTISEMENT

”Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea femeii, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, se mai precizează în comunicatul IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT