News

Dată dispărută de familie, o femeie de 35 de ani din Dâmbovița a fost găsită fără viață, pe un câmp. Ar fi murit din cauza frigului

O femeie de 35 de ani din Dâmboviță, dată dispărută de familie, a fost găsită moartă pe un câmp. Prima ipoteză luată în calcul.
19.02.2024 | 12:42
Data disparuta de familie o femeie de 35 de ani din Dambovita a fost gasita fara viata pe un camp Ar fi murit din cauza frigului
Femeie de 35 de ani din Dâmbovița, găsită fără viață. colaj Fanatik/ Foto Hepta/ Facebook Poliția Română
ADVERTISEMENT

O femeie de 35 de ani din Dâmboviță, care era dată dispărută de familie, a fost găsită moartă pe un câmp. Descoperirea șocantă a fost făcută de către un localnic. Bărbatul a anunțat de urgență autoritățile.

O femeie dată dispărută a fost găsită moartă, în Dâmbovița

Conform polițiștilor din Dâmbovița, în urmă cu câteva zile, fratele femeii a sesizat dispariția acesteia. Pe 13 februarie, bărbatul a venit la sediul Poliției și a spus că sora lui ar fi plecat voluntar de acasă.

ADVERTISEMENT

De atunci a fost căutată de autorități și familie, însă în zadar. Pe 16 februarie, un localnic a găsit un cadavru pe un câmp din localitatea Bărbuceanu. Oamenii legii au constatat că este vorba despre femeia dată dispărută.

Nu se știe în ce circumstanțe a ajuns în zona respectivă, însă anchetatorii spun că, cel mai probabil, aceasta a murit din cauza frigului. De altfel, nu este cunoscut motivul care a făcut-o să plece de la domiciliu.

ADVERTISEMENT

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 13:50, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Butimanu au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că a observat un cadavru pe câmpul din extravilanul localităţii Bărbuceanu.

La faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei de 35 de ani, din Butimanu, a cărei plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată la data de 13 februarie a.c., de către fratele acesteia”, a informat IPJ Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală. În urma necropsiei se va stabili cu exactitate cauza morții. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

O tânără din Cluj s-a sinucis din cauza depresiei

În luna ianuarie, o tânără de 26 de ani, din județul Cluj, a fost găsită decedată pe un câmp Gârbău, după ce fusese anunțată dispariția ei. Din nefericire, la câteva zile distanță, fata a fost găsită fără viață.

ADVERTISEMENT

Conform cercetărilor, Sorina, tânăra de 26 de ani, s-ar fi sinucis. Lângă ea au fost descoperite mai multe cutii de medicamente. Apropiații ei spuneau, la vremea respectivă, că fata intrase într-o depresie după ce părinții au divorțat.

ADVERTISEMENT