Life

Polițistul Marian Godină, atac dur asupra celor care nu se supun măsurilor impuse de autorități: “Cât de imbecil trebuie să fii să te cerți cu un astfel de om”

21.05.2020 | 22:51
Politistul Marian Godina atac dur asupra celor care nu se supun masurilor impuse de autoritati Cat de imbecil trebuie sa fii sa te certi cu un astfel de om
ADVERTISEMENT

Polițistul Marian Godină nu a stat cu mâinile în sân și s-a luat de cei care nu respectă măsurile impuse de autorități. Mai exact, cei care refuză să le permită agenților de pază să le ia temperatura la intrarea în magazine.

Marian Godină, mesaj dur pentru cei care încală regulile

Cei mai mulți cetățeni refuză să le fie luată temperatura la intrarea în magazine, iar acest lucru stârnește numeroase discuții și chiar scandaluri, așa cum s-a întâmplat la un supermarket din cartierul Ferentari.

ADVERTISEMENT

Cei care nu se supun noilor reguli impuse de autorități, printre care și refuzul de a îi lăsa pe agenții de pază să le ia temparatura, nu au voie să intre în magazin.

Marian Godină, polițistul celebru pentru transparența cu care își manifestă opiniile în public, a scris pe pagina personală de Facebook un mesaj dur la adresa celor care provoacă astfel de incidente prin refuzul de a se conforma restricțiilor și măsurilor impuse de autorități.

ADVERTISEMENT

„Poate sună puțin urât, dar mereu i-am privit cu milă pe agenții de pază din marile magazine.

Nu din cauză că munca lor nu ar fi una nobilă, ci pentru că majoritatea, se vede clar, sunt pensionari și sunt nevoiți să lucreze în continuare. Dacă îi întrebi (eu de multe ori i-am întrebat) au lucrat prin fostele uzine, au avut meserii.

ADVERTISEMENT

Iar la bătrânețe, în loc să se plimbe prin lume, pensia mică îi forțează să se angajeze. La vârsta lor să stai 8 ore în picioare, poate chiar mai mult, nu-i deloc lucru ușor.

Acum mă întreb, cât de imbecil trebuie să fii să te cerți cu un astfel de om, căruia șeful i-a spus că trebuie să ia temperatura persoanelor care intră în magazin?”, spune Marian Godină în mesajul publicat pe Facebook.

ADVERTISEMENT