Fotbal international

Polonia – Slovacia 1-2. Skriniar aduce victoria cu un şut bombă! Haţegan, eliminare controversată. Video

Slovacia câştigă cu 2-1 duelul spectaculos împotriva Poloniei. Ovidiu Haţegan a luat o decizie importantă, eliminându-l pe Krychowiak în minutul 62.
14.06.2021 | 20:50
Polonia  Slovacia 12 Skriniar aduce victoria cu un sut bomba Hategan eliminare controversata Video
ADVERTISEMENT
14-06-2021
16:02

Polonia - Slovacia 1-2

Polonia – Slovacia 1-2 (Linetty 46 / Szczesny aut. 18, Skriniar 69) 

FINAL DE MECI! Slovacia dă lovitura şi învinge Polonia graţie golurilor marcate de Szczesny în proprie poartă şi Skriniar. Haţegan a luat o decizie importantă în minutul 62, când l-a eliminat pe Krychowiak

Min. 90+1. Bednarek a fost la un pas să dea lovitura. Şutul său trece puţin pe lângă poartă 

Min. 69: GOOOOOL Slovacia! Skriniar a tras o bombă cu dreptul din careu şi Szczesny este bătut. 

Min. 62. Decizie importantă luată de Haţegan. I-a arătat al doilea cartonaş galben lui Krychowiak şi în ultima jumătate de oră, Polonia joacă în 10 oameni

Min. 46: GOOOOL Polonia! Linetty marchează la câteva secunde de la reluare cu un şut din careu. Foarte bună pasa lui Rybus. 

Start în repriza secundă! 

PAUZĂ! Slovacia conduce cu 1-0 după primele 45 de minute. Polonia, ţinută în şah de adversari

Min. 43. Lewandowski este blocat foarte bine de apărătorii adverşi! Atacantul polonez a tras mult pe lângă poartă la una dintre puţinele faze pe care le-a avut în prima parte.

Min. 18. GOOOOOOOOOL Slovacia! Mak reuşeşte o acţiune personală superbă, iar şutul său din unghi ricoşează din bară în Szczesny şi intră în poartă. UEFA decide că e autogolul portarului. 

Min. 5. Lewandowski are prima şansă de gol, dar şutul starului polonez este blocat de apărarea adversă

Min. 1. Start de meci! Este debutul lui Haţegan la acest turneu final.

14-06-2021
15:31

Echipele de start pentru Polonia - Slovacia

Polonia: Szczesny (Juventus) – Bereszynski (Sampdoria), Glik (Benevento), Bednarek (Southampton), Rybus (Lokomotiv Moscova) – Linetty (Torino), Krychowiak (Lokomotiv Mosocova), Klich (Leeds United) – Jozwiak (Derby County), Lewandowski (Bayern Munchen), Zielinski (Napoli). Rezerve: Dawidowicz, Fabianski, Frankowski, Helik, Kedziora, Kozlowski, Moder, Placheta, Puchacz, Skorupski, Swiderski, Swierczok. Selecţioner: Paulo Sousa

Slovacia: Dubravka (Newcastle) – Pekarik (Hertha Berlin), Satka (Lech Poznan), Skriniar (Inter), Hubocan (Omonia Nicosia) – Haraslín (Sassuolo), Kucka (Parma), Hromada (Slavia Praga), Mak (Ferencvaros) – Duda (Koln), Hamsík (IFK Goteborg). Rezerve: Benes, Duris, Gregus, Hancko, Hrosovsky, Koscelnik, Kuciak, Lobotka, Rodak, Suslov, Vavro, Weiss. Selecţioner: Stefan Tarkovic

Meciul Polonia – Slovacia are loc luni, 14 iunie, cu începere de la ora 19:00, fiind primul joc din cadrul grupei E a turneului final al EURO 2020. Imediat după acest joc va urma partida Spania – Suedia.

Unde se joacă meciul Polonia – Slovacia

Confruntarea Polonia – Slovacia se dispută luni, 14 iunie, de la ora 19:00, pe stadionul Krestovski din Sankt Petersburg. Aceasta a fost o locaţie de urgenţă, decisă de UEFA după ce oraşele care fuseseră desemnate iniţial pentru a găzdui partidele grupei E, Dublin şi Bilbao, s-au retras din motive de COVID 19.

ADVERTISEMENT

În tribune nu va fi permis accesul la mai mult de 25 la sută din capacitatea stadionului, deci până în 20.000 de oameni, mai ales după ce autorităţile din Sankt Petersburg au decis să ia noi măsuri radicale pentru a stopa un focar de coronavirus care ameninţă să se extindă în oraş.

Cine transmite la TV partida Polonia – Slovacia

Partida Polonia – Slovacia se joacă luni, 14 iunie, de la ora 19:00, la Sankt Petersburg, în grupa E a turneului final al EURO 2020 şi va fi transmisă în direct pe postul PRO TV. O mai puteţi însă urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Sankt Petersburg este o vreme bună pentru fotbal, cu cer senin şi în jur de 18-19 grade la ora meciului. Este primul joc pe care ăl va conduce la acest turneu final un arbitru român. Ovidiu Haţegan va împărţi dreptatea pe stadionul Krestovski.

Ce jucători importanţi lipsesc în Polonia – Slovacia

Numit în ianuarie 2021 portughezul Paulo Sousa este cel care va încerca un parcurs cât mai bun cu naţionala Poloniei la EURO 2020. Primul lucru pozitiv pentru lusitan este faptul că nu are nici un indisponibil printre numele importante din lot şi nici vreun jucător testat pozitiv la coronavirus.

ADVERTISEMENT

Nici omologul său slovac Stefan Tarkovic nu se poate plânge de probleme majore în lot. Singura absenţă este cea a atacantului Ivan Schranz, care joacă în Cehia, la Jablonec, un jucător destul de fragil muscular, pentru că din 2018 până acum a avut nu mai puţin de cinci perioade de accidentare.

Slovacia s-a calificat cu victorie în Irlanda de Nord

Polonia nu a avut nici un fel de emoţii pentru a obţine calificarea direct din preliminariile EURO 2020, alături de Austria. Singurul pas fals al lui Robert Lewandowski şi compania a fost făcut în Slovenia, unde a pierdut cu scorul de 2-0.

ADVERTISEMENT

Slovacia însă datorează prezenţa la acest turneu final portiţei oferite de UEFA prin Liga Naţiunilor. Slovacia a ratat accesul direct din preliminarii, motiv pentru care a şi fost înlocuit selecţionerul Paval Happal şi pus mai întâi provizoriu Stefan Tarkovic, dar din decembrie 2020 acesta a devenit permanent. Slovacia a învins smbele Irlande pentru a ajunge aici.

Cote la pariuri în Polonia – Slovacia

Cu un puncheur de talia lui Robert Lewandowski era şi normal ca Polonia să aibă statut de favorită în acest meci. A primit cota de 1,70 pentru victorie, în timp ce slovacii au fost cadorisiţi cu o cotă uriaşă, de 6,40. Şi un gol marcat de ei este excelent, valorând cât victoria leşilor.

Totuşi, polonezii ar trebui să fie circumspecţi dacă ne referim strict la tradiţia meciurilor directe oficiale. Care arată rău pentru ei, cu trei succese slovace şi unul singur polonez. Toate meciurile au avut loc în preliminarii de CM sau CE, niciodată la un turneu final.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Polonia – Slovacia: 1,90 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Polonia – Slovacia: 1,55 este cota pentru „0-2 goluri în meci”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT