Sport

Un fost jucător de la FCSB, golul sezonului în SuperLiga. A șutat de la peste 50 de metri și a făcut hat-trick! Video

Chindia a continuat și la Voluntari seria de victorii în SuperLiga sub conducerea lui Toni Petrea, eroul întâlnirii fiind Doru Popadiuc.
22.10.2022 | 19:23
Un fost jucator de la FCSB golul sezonului in SuperLiga A sutat de la peste 50 de metri si a facut hattrick Video
Popadiuc a marcat un euro-gol, din propriul teren, în meciul cu FC Voluntari. Foto: captură video Digi Sport
ADVERTISEMENT

Învinsă la Ocna Mureș, în Cupa României Betano, Chindia a căutat revanșa la Voluntari. În fața unei echipe cu o serie fără eșec începută în septembrie, cu un 1-1 pe terenul lui FCSB. Târgoviștenii și-au îndeplinit obiectivul și, după un sec 3-0, au ajuns la patru victorii din tot atîtea posibile, în campionat, sub conducerea lui Toni Petrea. Omul meciului a fost Doru Popadiuc. Care a marcat toate golurile. Ultimul, o bijuterie.

Doru Popadiuc, prima triplă din carieră, completată de o reușită din propriul teren!

În 13 partide jucate în această stagiune din SuperLiga, Doru Popadiuc marcase de trei ori. În plus, de-a lungul carierei nu izbutise să marcheze vreodată de trei ori într-o singură partidă.

ADVERTISEMENT

A ales partida de la Voluntari pentru a o face. Și a deschis drumul spre victorie al echipei sale încă din primul sfert de oră. Mai precis în minutul 14. Atunci când a preluat excelent mingea, după o centrare a lui Daniel Popa, din banda stângă, și a finalizat sec.

Avea să dubleze diferența în minutul 68. După o minge degajată de Căbuz, respinsă necorespunzător de fundașii gazdă, Neguț l-a deschis excelent, cu o pasă cu capul.

ADVERTISEMENT

Popadiuc, aflat la limita ofsaidului, a plecat ca din pușcă, apoi, scăpat singur cu portarul advers, l-a ”fixat” pe acesta, și a șutat. Mingea s-a dus la colțul scurt și a intrat în poartă după ce a ”mângâiat” bara.

Ultima reușită, în minutul 82, a fost una cum rar se vede nu doar în fotbalul nostru. Mijlocașul de 27 de ani a recuperat mingea în preajma propriului careu, și a avansat către centrul terenului.

ADVERTISEMENT

L-a văzut pe Mihai Popa ieșit din poartă, și a decis să-și încerce șansa. A făcut-o înainte ca balonul să iasă din propria jumătate, chiar dacă a și alunecat.

Și balonul s-a dus ca un trasor în poartă. Pentru ceea ce, probabil, se va înscrie între cele mai spectaculoase reușite din actuala stagiune a SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Chiar vorbeam cu Popa zilele trecute și i-am zis că odată și odată tot o să încerc să marchez de la jumătate. De regulă, portarii nu se așteaptă și l-am văzut și pe el puțin ieșit.

Eram și puțin obosit, nu mai puteam să continui o cursă de 60 de metri. Atunci am decis să dau la poartă. Am alunecat în momentul execuției. Nu mai contează, important e că a fost gol.

Am luat și mingea, așa se procedează. Este primul meu hat-trick în campionat”, a spus, după meci, Popadiuc.

ADVERTISEMENT