Sport

FC Voluntari – Chindia Târgovişte 0-3, în etapa a 15-a din SuperLiga. Triplă Popadiuc, finalizată cu un Euro-gol, și Toni Petrea continuă seria de succese în campionat!

Vezi aici în format LIVE stream FC Voluntari - Chindia Târgovişte. Meciul se joacă sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 17:00, în etapa a 15-a din SuperLiga.
22.10.2022 | 16:51
FC Voluntari  Chindia Targoviste 03 in etapa a 15a din SuperLiga Tripla Popadiuc finalizata cu un Eurogol si Toni Petrea continua seria de succese in campionat
FC Voluntari - Chindia Târgovişte Live stream ora 17:00 în etapa a 15-a din SuperLiga. Dâmboviţenii vor să continue seria bună în campionat
ADVERTISEMENT
22-10-2022
13:50

FC Voluntari - Chindia Târgoviște 0-3 (Popadiuc 14, 68, 82)

Vezi aici cele mai importante faze

Min.82: GOOOL Chindia. Popadiuc preia o minge lângă propriul careu, urcă, îl vede ieșit pe Mihai Popa, și înscrie din propria jumătate de teren!!!!

Min.78: Neguț, accidentat, este înlocuit de Chamed.

Min.75: Alte modificări la gazde. Rață și Costin le lasă locul lui Merloi și Răduț. Dincolo, Daniel Popa este înlocuit de Grubac.

Min.72: Șerban și Vorobjovas sunt înlocuiți de Boldor și Adrian Ioniță.

Min.68: GOOOL Chindia. La faza imediat următoare, Neguț dă o pasă excelentă, Popadiuc scapă singur, de la limita ofsaidului, și face dubla.

Min.68: Achim reia cu capul, pe spate, dar mingea trece pe lângă.

Min.64: Schimbări la gazde. Ies Nemec și Tavares, intră Florea și Marcelo Lopes.

Min.52: După ce a verificat faza, centralul Popa decide că a fost fault asupra jucătorului Chindiei.

Min.50: Damașcan scapă în careu, Akhmatov îl faultează și se dictează penalty. Se analizează însă de către VAR o intervenție a lui Damașcan la Orozco în faza premergătoare.

Min.47: Daniel Popa ia o acțiune pe cont propriu, șutează puternic de la marginea careului, dar Mihai Popa scoate excelent în corner.

Min.45: Igor Armaș are o șansă de gol, dar lovitura sa de cap se duce pe lângă.

Min.38: Daniel Popa execută o lovitură liberă de la 22 metri, poziție centrală, dar șutează în zid.

Min.34: Damașcan trimite mingea în poartă după o lovitură liberă. A fost însă ofsaid la Armaș, care a dat pasa decisivă.

Min.29: Lovitură liberă pentru oaspeți, Căpușă cade într-un meleu. Fază suspectă de penalty. Meciul se reia însă cu lovitură de poartă, oficialul VAR considerând că nu au fost circumstanțe pentru a acorda lovitură de la 11 metri.

Min.26: Damașcan primește mingea pe un culoar, este contrat, iar mingea trece puțin pe lângă poartă.

Min.16: Vitalie Damașcan şutează bine pe poartă, dar Căbuz salvează.

Min.14: GOOOL Chindia. Daniel Popa este găsit în banda stânga, centrează perfect, Popadiuc preia și înscrie.

Min.12: Daniel Popa este găsit în careu, încearcă să-l lobeze pe portarul gazdelor, însă acesta atinge mingea, care lovește transversala și iese în corner.

Min.1: Start meci.

Echipele de start

FC Voluntari: M. Popa – Meleke, C. Achim, Armaș – C. Costin, Govea, Tavares, Rața – Damașcan, Nemec, Aliji. Rezerve: J. Fernandez, Vlad, Andreș, Răduț, Droppa, D. Andrei, Merloi, Marcelo, Florea. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Orozco, Dumitrașcu – Akhmatov, Vorobjovas – Șerban, Popadiuc, Neguț – D. Popa. Rezerve: Eșanu, Ioniță, Boldor, Passaglia, Atanase, Grubac, Chamed, Cooper, Cherchez. Antrenor: Toni Petrea

Meciul FC Voluntari – Chindia Târgovişte are loc sâmbătă, 22 octombrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 15-a (ultima a turului din sezonul regulat) în SuperLiga. Ilfovenii sunt pe val după o perioadă mai puţin reuşită şi se apropie de locurile de play-off, de care îi despart două puncte. Şi Chindia e în mare revenire, deşi se află pe penultimul loc, cu 12 puncte, dar a reuşit trei victorii consecutive.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – Chindia Târgovişte

Întâlnirea FC Voluntari – Chindia Târgovişte se dispută sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 17:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa a 15-a a SuperLigii. Dâmboviţenii, care de la venirea pe bancă a lui Toni Petrea au renăscut, au suferit la mijlocul săptămânii un duş rece la Ocna Mureş, unde echipa locală din Liga 2 i-a învins cu 1-0.

ADVERTISEMENT

În acelaşi timp parcursul excelent al echipei lui Liviu Ciobotariu s-a continuat şi în grupele Cupei României, prin victoria cu 1-0 la Slobozia, pe terenul Unirii, una dintr echipele bune din Liga 2. Însă va fi un meci cu foarte puţini spectatori, pentru că Voluntari nu are mulţi fani iar Chindia nu este însoţită de suporteri la meciurile din deplasare.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – Chindia Târgovişte

Partida FC Voluntari – Chindia Târgovişte se joacă sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 17:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa a 15-a din SuperLiga şi este televizată de posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Voluntari este o frumoasă zi de toamnă, cu cer senin sau vasriabil spre seară, fără nici un fel de pericol de ploaie. Maxima zilei va ajunge la 17 grade, i temperatură care se va regăsi şi la ora când va începe meciul. Acesta va fi condus de o brigadă de arbitri avându-l la centru pe Cătălin Popa din Piteşti.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – Chindia Târgovişte

Antrenorul Liviu Ciobotariu nu poate conta la acest meci pe unul dintre cei mai importanţi oameni din echipă, şeful sistemul defensiv, argentinianul Matricardi. În locul său va evolua, lângă Armaş şi Meleke un jucător mai puţin folosit, Achim. În rest are la dispoziţie lotul complet, iar din prima echipă sunt şanse mari să facă parte din nou mexicanul Govea, care l-a mulţumit pe tehnician  cu evoluţiile sale de la debut încoace.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Chindiei, Toni Petrea, a fost foarte supărat după eşecul de la Ocna Mureş şi cere acum echipei să se reabiliteze printr-o evoluţie bună şi un rezultat pe măsură la Voluntari. Nu are probleme importante de lot, deci îşi poate face planurile tactice după cum doreşte şi crede că e mai bine.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – Chindia Târgovişte

Evoluţiile excelente ale Chindiei i-au determinat pe bookmakeri să fie foarte circumspecţi în stabilirea cotelor. Este din punctul lor de vedere un meci mult mai echilibrat decât o aratâ poziţiile din clasament. 2,70 este cota acordată la victorie echipei ilfovene iar 3,2o este cota pentru un succes al oaspeţilor. Şansă dublă 1X are cotă 1,55, şansă dublă X2 are cotă 1,65. Total goluri peste 1,5 cotă 1,60.

ADVERTISEMENT

Foarte echilibrate au fost şi disputele de până acum, în care în 10partide jucate la nivel de prima divizie doar o singură dată s-au marcat trei goluri. Însă cel mai frecvent au fost două goluri de meci. La Voluntari dâmbpviţenii au o victorie şi un egal şi gazdele s-au impus de trei ori.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT