Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dramă pentru arbitrul român de la Newcastle – PSG! S-a stins din viaţă tatăl său

Ovidiu Artene, cel care a fost în brigada lui Istvan Kovacs la meciul Newcastle - PSG, trece prin momente delicate. Tatăl său s-a stins din viaţă.
09.10.2023 | 09:42
Drama pentru arbitrul roman de la Newcastle  PSG Sa stins din viata tatal sau
Drama pentru arbitrul român de la Newcastle - PSG! S-a stins din viaţă tatăl său
ADVERTISEMENT
09-10-2023
06:47

S-a stins din viaţă tatăl lui Ovidiu Artene!

Ovidiu Artene trece prin momente delicate după ce tatăl său s-a stins din viaţă. Arbitrul asistent a oficiat în meciul dintre Newcastle şi PSG, scor 4-0, disputat săptămâna trecută în grupele Champions League. 

Ovidiu Artene a făcut parte din brigada de arbitrii condusă de Istvan Kovacs şi la Campionatul Mondial din Qatar. Arbitrul din Vaslui a fost la mai multe meciuri al cincilea oficial. 

Adrian Porumboiu a vorbit despre drama arbitrului român care a fost prezent la meciul Newcastle – PSG, scor 4-1 în grupele UEFA Champions League. Fostul mare arbitru internațional a făcut dezvăluiri despre momentele dificile pe care le traversează Ovidiu Artene, unul dintre arbitrii de linie consacrați din fotbalul românesc.

Porumboiu, dezvăluire despre drama arbitrului român de la Newcastle – PSG: “Trece prin momente delicate!”

UEFA l-a delegat la șocul Newcastle – PSG din grupele UEFA Champions League pe Istvan Kovacs. „Centralul” din Carei a fost ajutat de la linii de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu a lăudat prestația tușierului din Vaslui, după care a făcut o dezvăluire despre momentele delicate prin care trece arbitrul în vârstă de 46 de ani. „A fost și un arbitru foarte, foarte bun care e din Vaslui (n.r. Ovidiu Artene).

Cei care au comentat meciul trebuia măcar să-l recunoască la faza care s-a iscat cu golul care la început a fost anulat, iar VAR-ul l-a confirmat. Faza era pe partea lui. Comentatorul a spus că era Vasile Marinescu. Bine că n-a spus că era Vasile Roaită. 

ADVERTISEMENT

Este un arbitru chiar foarte bun, trece printr-un moment foarte dificil al vieții lui în legătură cu tatăl lui care are o problemă medicală destul de gravă. Bravo lui că s-a putut gândi la meci și a arbitrat, zic eu bine, și arbitrează tot timpul bine”, a dezvăluit Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA.

„Nu s-a văzut pe teren că ar avea problemele despre care vorbiți. Profesionist”, a fost completarea lui Cristi Coste. În vârstă de 46 de ani, Ovidiu Artene a debutat la nivelul primei ligi a României ca asistent în anul 2007.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu, acid la adresa lui Kovacs: „De ce m-aș uita ce arbitrează în Champions League?”

Adrian Porumboiu l-a atacat extrem de dur pe Istvan Kovacs și i-a adus acuzații grave „centralului” după eroarea comisă în CFR Cluj – Petrolul, scor 1-0, în meciul care a închis etapa cu numărul 9 din SuperLiga.

„Găzarii” au protestat vehement la adresa arbitrajului, deoarece Istvan Kovacs nu a acordat penalty la duelurile dintre Sava și Musi, dar și la intrarea lui Ajeti asupra lui Gomes.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu-l văd în campionatul intern, de ce m-aș uita ce arbitrează în Champions League. Au fost meciuri suficiente la care să mă uit”, a spus Adrian Porumboiu, despre prestația lui Kovacs la Newcastle – PSG 4-1.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție va putea fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Porumboiu, dezvăluire despre drama arbitrului român

ADVERTISEMENT