Sport

Posibilul înlocuitor al lui Daniel Niculae la Rapid, reacție despre situația președintelui giuleștenilor: „Așa îl pot caracteriza”

Daniel Niculae, mesaj din partea unui posibil înlocuitor la Rapid. Ce spune un mare rapidist despre președintele „alb-vișiniilor”.
27.04.2024 | 16:01
Posibilul inlocuitor al lui Daniel Niculae la Rapid reactie despre situatia presedintelui giulestenilor Asa il pot caracteriza
Daniel Niculae e președintele Rapidului de pe data de 1 aprilie 2021. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae este urmărit penal în dosarul „Pyro” și riscă să ajungă în spatele gratiilor. În aceste condiții, Rapid va trebui să renunțe la actualul președinte. Una dintre variantele vehiculate este Dani Coman, deși FANATIK a dezvăluit că fostul oficial al lui Hermannstadt e foarte aproape de un alt club.

Daniel Niculae, înlocuit la Rapid de Dani Coman? Ce i-a transmis fostul președinte de la Sibiu

Dani Coman a comentat situația fostului său coechipier de la Rapid: „Daniel Niculae trebuie să fie puternic în această perioadă, eu asta îi transmit!

ADVERTISEMENT

Sunt alături de Nico în aceste momente, pentru că oamenii care îl cunosc cu adevărat știu ce fel de om este. Un băiat de mare, mare caracter, un tip extraordinar, așa îl pot caracteriza pe Daniel Niculae”, a mai spus fostul portar al Rapidului potrivit ProSport.

Mulți au speculat că Dani Coman ar putea fi cel care îl înlocuiește pe Daniel Niculae în cazul în care acesta va fi condamnat în dosarul „Pyro”. Însă Viorel Tudose, sponsorul principal al lui FC Argeș, a explicat că în acest moment negociază revenirea lui Coman la Pitești: „Îl aștept la FC Argeș! Am spus-o și o repet. Acum nu știu dacă el este în discuții și cu altcineva, sau… nu pot să vă spun aceste lucruri.

ADVERTISEMENT

Eu mi-aș dori foarte mult (n.r. sa vină la noi). Din discuțiile pe care le-am avut cu Dani Coman, el va veni la FC Argeș. Dar, eu garantez doar pentru mine, nu pot să garantez pentru altcineva”.

Daniel Niculae pleacă de la Rapid? „Vom dezbate acest subiect”

Dan Șucu a comentat situația lui Daniel Niculae: „Am văzut ce a apărut legat de acel dosar. Vom avea o ședință, în care vom discuta și despre acest lucru. Acum, însă, ceea ce ne supără pe noi, acționarii, cel mai mult este latura sportivă.

ADVERTISEMENT

Acolo am avut de suferit și acolo trebuie să intervenim. Cei din club susțin că lucrurile privind organizarea sunt în regulă, dar eu, personal, sunt nemulțumit.

Cred că putem fi mult mai bine organizați. Iar Daniel Niculae, ca președinte, are o responsabilitate foarte mare pe zona sportivă și trebuie să răspundă și să găsim soluțiile potrivite.

ADVERTISEMENT

Cât despre partea cu acel dosar, cred că deocamdată mai poate aștepta până la ședința de săptămâna viitoare, când vom dezbate și acel subiect. Prioritatea noastră este latura sportivă”, a mai spus patronul Rapidului pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT