News

Poveste de dragoste între un pensionar și o tânără de 25 de ani, finalizată la poliție. Ce l-a făcut pe bărbat să apeleze la oamenii legii

O poveste de dragoste între un pensionar și o tânără din Brașov a avut un final neașteptat pentru bărbat. A apelat la ajutorul polițiștilor.
09.02.2024 | 16:18
Poveste de dragoste intre un pensionar si o tanara de 25 de ani finalizata la politie Ce la facut pe barbat sa apeleze la oamenii legii
Poveste de dragoste între un pensionar și o tânără, finalizată la poliție. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O poveste de dragoste între un pensionar și o tânără de 25 de ani s-a finalizat la secția de poliție. Bărbatul are 60 de ani și este din Brașov. Acum ceva timp a cunoscut-o pe femeia care ar putea să îi fie fiică.

Poveste de dragoste cu năbădăi. Ce a pățit un pensionar din Brașov

Deși diferența de vârstă dintre ei este semnificativă, vârstnicul s-a îndrăgostit de tânără. Astfel, între cei doi s-a înfiripat o idilă. Însă, pensionarul a păstrat relația secretă pentru că avea o soție și o familie acasă.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au complicat când amanta a început să îi ceară bani. Mai mult, aceasta l-a amenințat, spunându-i că dacă nu va primi suma solicitată va povesti familiei pensionarului despre aventura lor.

De asemenea, amanta, care se pare că a vrut doar să profite de pe urma vârstnicului, a spus că îi va distruge mai multe bunuri personale. Bărbatul și-a făcut curaj și a mers la poliție, pentru a scăpa de teroarea în care trăia.

ADVERTISEMENT

„Aceasta l-ar fi amenințat pe un bărbat că îi va face publică relația extraconjugală, pe care ar fi avut-o cu acesta și că îi va provoca distrugerea unor bunuri personale, dacă bărbatul nu îi va da o anumită sumă de bani”, au transmis polițiștii din Brașov.

Tânăra a fost prinsă în flagrant, în timp ce primea banii

El a povestit oamenilor legii prin ce trece, iar în acest caz a fost deschisă o anchetă pentru șantaj și amenințare. De asemenea, polițiștii au organizat un flagrant, iar tânăra a fost prinsă în timp ce primea banii de la pensionar.

ADVERTISEMENT

Astfel, bărbatul s-a întâlnit cu amanta de 25 de ani și a spus că îi va da banii pe care îi cere: 5.000 de lei. În acel moment, femeia a fost prinsă și reținută pentru 24 de ore. Ulterior, ea a primit măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

„După ce polițiștii au primit sesizarea, au constituit un dispozitiv operativ prin care persoana reținută a fost prinsă în flagrant delict în timp ce primea suma de 5000 de lei de la reclamant.

ADVERTISEMENT

Cercetările urmează a fi continuate, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă măsura legală”, au adăugat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

 

ADVERTISEMENT