Fotbal intern

Poveste fabuloasă cu Ilie Dumitrescu: „Mamă, m-a blestemat recepționera!”

11.01.2019 | 22:14
Poveste fabuloasa cu Ilie Dumitrescu Mama ma blestemat receptionera
ADVERTISEMENT

Ilie Stan și Ilie Dumitrescu au fost colegi în perioada petrecută la Steaua. Cantonamentele erau cât se poate de spectaculoase pentru roș-albaștri, iar Ilie Stan a dezvăluit recent o întâmplare amuzantă cu Ilie Dumitrescu în prim-plan.

Acestuia i s-a stricat radiatorul la scurt timp după ce recepționera îi interzisese să-l folosească, spre amuzamentul colegilor săi.

ADVERTISEMENT

Poveste fabuloasă cu Ilie Dumitrescu

„Trebuie să vă povestesc ceva. Eram prin luna noiembrie, făceam cantonamentul la Hotelul Haiducului (n.r.- aparţinea Ministerului Apărării), era frig, trebuia să luăm radioatoarele cu noi în hotel.

Doar că atunci când le băgam toţi în prize, nu mai rezistau siguranţele şi picau. Doar că acolo stăteau şi generalii din Armată. Şi, într-o zi, nea Tică Dănilescu ne-a zis că ne roagă frumos să nu mai luăm radiatorele cu noi. Ilie (n.r. Dumitrescu) nu l-a ascultat. Şi apare Ilie într-o zi cu un radiator cu geam şi beculeţ.

ADVERTISEMENT

Îi spune recepţionerei: Saru”mana, Mami!  Dar ea ii raspunde că n-are voie cu radiatorul. Ilie îi transmite calm că e un şemineu, nu e radiator.

Cât stăteam noi în hol şi jucam rummy, deodată auzim o bubuitură! Îi explodase şemineul lui Ilie Dumitrescu. Iese Ilie pe hol şi, pe un ton hâtru spune: Mamă, m-a blestemat recepţionera!”a povestit Ilie Stan pentru ProSport

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu (50 ani) a jucat la Steaua între 1986 și 1994, reușind să câștige patru titluri, trei Cupe și o Supercupă a României. Ilie Stan (51 ani) a evoluat pentru roș-albaștri între 1987 și 1995, cucerind nu mai puțin de 11 trofee, dintre care șase titluri de campion. Ambii au antrenat ulterior echipa, în perioada lui Gigi Becali.