Life

Poveste ruptă din filme. A fost vecin cu părinții lui, fără să ştie. Tatăl său i-a ascuns adevărul preț de 60 de ani

O femeie a aflat dintr-o joacă că are un frate vitreg. Au fost vecini zeci de ani, dar nu au bănuit niciodată că au același tată.
30.05.2023 | 19:10
Poveste rupta din filme A fost vecin cu parintii lui fara sa stie Tatal sau ia ascuns adevarul pret de 60 de ani
O femeie a aflat după 60 de ani că are un frate vitreg. Foto reprezentativ. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

O femeie din America a aflat că are un frate vitreg după ce a făcut, în scop de distracție, un test ADN. Povestea pare desprinsă din filme, mai ales că cei doi au fost vecini zeci de ani și au mers chiar și la același doctor.

Povestea desprinsă din filme a doi frați vitregi. Cum au aflat că au același tată

Un bărbat din America a aflat după 60 de ani că are o soră vitregă. Femeia a făcut un test ADN pentru că voia să se distreze și să afle dacă mai are și alte rude, dar descoperit secretul păstrat atâta timp chiar de tatăl lor.

ADVERTISEMENT

„Mama mea a făcut un test ADN și a aflat că are un frate vitreg care a fost dat spre adopție, ca urmare a unei aventuri pe care tatăl ei a avut-o cu o iubită mai veche. Cei doi au fost forțați să se despartă pentru că ea era foarte religioasă.

Și sarcina la adolescență nu era încurajată, așa că și ea a trebuit să renunțe la copil. Mama mea nu a știut niciodată nimic despre el până anul trecut. Sunt foarte mândru că s-au regăsit”, a povestit fiul femeii, conform mirror.co.uk. 

ADVERTISEMENT

Surpriza a fost imensă, mai ales când a descoperit că are un frate vitreg. Mai mult, ea și bărbatul locuiau în vecinătate, la doar de 20 de minute distanță și mergeau la același doctor. Astfel că șansele ca ei să se mai fi întâlnit prin oraș sunt destul de mari.

Tatăl celor doi frați l-a abandonat pe bărbat la casa de copii și a ascuns acest lucru din cauză că, din motive religioase, fosta lui iubită de la acea vreme nu avea voie să devină mamă cât timp nu era căsătorită.

ADVERTISEMENT

Atunci când a aflat că are un frate vitreg, femeia l-a contactat, iar acesta a fost bucuros să afle că nu este singur pe lume, iar acum se poate bucura de timpul petrecut cu sora sa și nepoții. Soția lui, însă, nu a fost la fel de fericită.

Bărbatul a divorțat după ce a aflat că are o soră

Chiar dacă el a fost mai mult decât bucuros să-și îmbrățișeze rolul de frate vitreg, femeia care îi fusese alături mulți ani, a decis să divorțeze. Acesta devenise geloasă pe noua familie a soțului său și l-a părăsit.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, se pare că totul răul a fost spre bine. Conform apropiaților, bărbatul nu era atât de fericit lângă ea, iar acum viața a luat-o pe un alt făgaș pentru el, după cum a povestit chiar sora lui vitregă.

„Pare mult mai fericit fără ea, chiar a început să se întâlnească cu o nouă femeie”, a spus femeia. Totodată, ea și-a ajutat noul frate vitreg să-și cunoască mama, iar acesta a putut să-și descopere familia biologică. 

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților