Life

Ioana Ginghină, primele dezvăluiri despre sora sa vitregă. Unde se află, de fapt, femeia

Ioana Ginghină se bucură de o carieră de succes, are o fetiță superbă, dar și o familie numeroasă. Puțini știu, dar actrița are și o soră vitregă.
09.01.2023 | 23:16
Ioana Ginghina primele dezvaluiri despre sora sa vitrega Unde se afla de fapt femeia
Ioana Ginghină a vorbit despre sora sa vitregă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Când vine vorba de viața personală, Ioana Ginghină este mai mereu rezervată la detalii.

Ioana Ginghină are o soră vitregă pe care nu o cunoaște

De această dată însă, actrița, în vârstă de 45 de ani, a decis să vorbească despre un subiect puțin știut din viața ei. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Ioana Ginghină a recunoscut că mai are o soră vitregă.

Menționăm faptul că actrița are în total două surori, una fiind vitregă, dar și un frate. Acesta locuiește în Statele Unite, în timp ce sora ei vitregă, care este cu 11 ani mai mică decât ea, locuiește în Germania.

ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină nu a cunoscut-o niciodată pe aceasta, însă tatăl său i-a spus câteva detalii în acest sens.

„Sora mea locuiește în Germania, din ce am aflat. Știu de la tatăl meu, care s-a mai intersectat cu mama ei și așa a aflat. Nu am cunoscut-o”, a spus Ioana Ginghină, în emisiunea „La Măruță”, referitor la familia sa.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că și viața amoroasă a actriței a avut suișuri, dar și coborâșuri, cel puțin până acum. După ani întregi de căsnicie, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în anul 2019.

Ioana Ginghină și-a refăcut viața după divorțul de Alexandru Papadopol

Motivul principal a fost infidelitatea, după cum povestea chiar actrița. Ulterior, fostul ei soț a ajuns în brațele lui Adriana Țițieni, care era soția lui Adrian Țiținei.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Ioana Ginghină și-a refăcut și ea viața după divorț, alături de actualul ei partener, Cristi Pitulice. Cei doi se înțeleg de minune, iar anul trecut, actrița povestea că nunta ar putea avea loc în 2023. 

Până atunci însă, Ioana Ginghină se bucură de moment și este extrem de fericită de ceea ce i se întâmplă, având în vedere dificultățile care au existat în viața ei, în urmă cu ani de zile.

ADVERTISEMENT

„De măritat, mă mărit sigur până la anul în septembrie! Noi tot am stat la mâna unor prieteni care au zis că se căsătoresc anul acesta, însă a rămas finuța gravidă și acum au amânat pentru la anul.

Dacă ei nu s-au grăbit, nu ne-am grăbit nici noi cu acest pas, pentru că este doar o formalitate, până la urmă. Sunt foarte fericită.

Mie îmi place viața și nu aș vrea să existe chestia aceasta că sunt fericită datorită lui Cristi. Nu, sunt fericită pentru că sunt fericită! Viața oricum era frumoasă”, povestea ea, într-un interviu acordat pentru click.ro.

ADVERTISEMENT