Life

Povestea impresionantă a lui Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, care a devenit numărul 1 pe Youtube

01.09.2020 | 16:25
Povestea impresionanta a lui Chelutu cainele lui Dorian Popa care a devenit numarul 1 pe Youtube
ADVERTISEMENT

Melodia Înoată, Cheluțu lansată de Dorian Popa pe Youtube a strâns 4,3 milioane de vizualizări în doar 6 zile, fiind numărul 1 în tendințe pe canalul de muzică.

Un record, putem spune, căci nimeni nu se gândea că piesa o să aibă un succes atât de mare, nici măcar artistul.

ADVERTISEMENT

Acum, că a devenit vedetă pe internet prin intermediul celebrului său stăpân, Cheluțu apare și cu povestea de viață, spusă tocmai de cântăreț.

Povestea lui Cheluțu, câinele lui Dorian Popa

Incredibil, dar adevărat, pe Youtube, melodia Înoată, Cheluțu are priză la oameni, în special la copii și femei, care au vizualizat clipul postat de Dorian Popa fără încetare. Animalul are o viață foarte bună, căci primește hrană specifică rasei lui și este dus des la medicul veterinar pentru ca stăpânul lui să se asigure că e perfect sănătos.

ADVERTISEMENT

Când l-a adoptat, Dorian Popa susține că animalul nu se afla într-o stare de sănătate foarte bună, însă a reușit să-l pună pe picioare. „ Avea o blană îmbâcsită și când puneai mâna pe el și îl mângâiai, mâna ți se încărca cu sebum. Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit.”, a declarat Dorian Popa, pentru click.ro.


Cum i-a venit ideea numelui? Ei bine, artistul susține că totul a pornit de la lipsa părului din anumite zone ale corpului. „ Eu când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată. Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci.”, a mai spus cântărețul.

ADVERTISEMENT

Ideea melodiei a fost spontană, nimic nu a fost planificat, însă Dorian Popa s-a trezit cu un hit. „ Eu spunându-i, hai tati, hai în apă, înoată Cheluțu, înoată la apă mare. Dragoș, pentru că așa îl cheamă pe puști, a luat câteva voci și le-a pus pe un negativ destul de funny și a ieșit acest colaj care mie mi-a sunat foarte bine.”, a conchis artistul.

Dorian Popa, cunoscut după ce a apărut în Pariu cu Viața

Viașa de actor l-a făcut celebru pe Dorian Popa, nu muzica. El a apărut în 2011 în serialul Pariu cu Viața, de la Pro TV, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. În serial, exista trupa Lala Band, care a prins viață și în realitate. Astfel, el și mai mulți tineri talentați au umplut sălile de spectacol cu melodiile trupei Lala Band. În prezent, el cântă solo.

ADVERTISEMENT