News

Povestea incredibilă a femeii care s-a trezit înainte ca rudele să o înmormânteze. Bătrâna a murit la 7 zile după eveniment

Povestea incredibilă a femeii de 76 de ani din Ecuador. Săptămâna trecută s-a trezit în sicriu, chiar înainte să fie înmormânată.
18.06.2023 | 10:45
Povestea incredibila a femeii care sa trezit inainte ca rudele sa o inmormanteze Batrana a murit la 7 zile dupa eveniment
Povestea incredibilă a femeii care s-a trezit înainte ca rudele să o înmormânteze. Colaj Fanatik/ Sursa foto: Hepta.ro/ Captura Twitter
ADVERTISEMENT

Povestea incredibilă a femeii din Ecuador, care s-a trezit înainte să fie înmormântată. Bella Montoya, în vârstă de 76 de ani, a murit la 7 zile după evenimentul care a făcut înconjurul lumii.

Povestea incredibilă a femeii din Ecuador. A murit la 7 zile de la evenimentul care a șocat o lume întreagă

Femeia și-a pierdut viața în urma unui accident vascular cerebral ischemic, potrivit The Guardian. Aceasta se afla în spital, la secția de Terapie Intensivă, starea sa fiind delicată.

ADVERTISEMENT

Situația este cu atât mai ciudată, având în vedere că în urmă cu o săptămână bătrâna, care fusese declarată decedată, s-a trezit înainte ca rudele să o înmormânteze, chiar în timpul priveghiului.

Întâmplarea a avut loc pe data de 9 iunie, la circa 208 km sud-vest de Quito. După aproximativ cinci ore, Bella Montoya s-a trezit, iar familia a auzit-o în timp ce lovea cu palmele în sicriu. Rudele au rămas fără cuvinte când au văzut că femeia respira.

ADVERTISEMENT

Scenele incredibile au fost filmate și făcute publice de către fiul femeii, Gilberto Barbera Montoya. „Cu mâna stângă lovea pereţii sicriului şi mâna îi tremura”, spunea bărbatul, în urmă cu o săptămână.

Fiul femeii așteaptă explicații de la autorități

Până acum, autoritățile nu au oferit explicații medicale după incident. Gilberto Barbera Montoya a transmis că încă așteaptă un răspuns din partea specialiștilor și că „lucrurile nu vor rămâne așa”.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, Bella Montoya, fostă asistentă, și-a pierdut viața la șapte zile după toată această întâmplare. Acum, trupul neînsuflețit al femeii se află în aceeași capelă în care s-a produs „minunea”.

Ministerul Sănătății din Ecuador a transmis că este în desfășurare o anchetă privind acest caz. Un comitet tehnic va analiza situația, urmând să se stabilească cum a fost declarat decesul bătrânei.

ADVERTISEMENT

„A suferit un stop cardiorespirator fără a răspunde la manevrele de resuscitare, în urma căruia medicul de gardă a confirmat decesul”, informa Ministerul Sănătății din Ecuador, după incidentul care a avut loc în urmă cu o săptămână.

 

ADVERTISEMENT
Tags: