Life

Povestea preotului din Suceava care vindecă durerile oamenilor și în timpul liber. “Dumnezeu m-a pus să stau în genunchi lângă om şi să îl fac sănătos”

Povestea preotului din Suceava care vindecă durerile oamenilor a devenit virală. Nu puțini sunt cei care aleg să se bucure de harul său.
26.04.2023 | 09:42
Povestea preotului din Suceava care vindeca durerile oamenilor si in timpul liber Dumnezeu ma pus sa stau in genunchi langa om si sa il fac sanatos
Povestea preotului din Suceava care vindecă durerile oamenilor și în timpul liber. Sursă foto: Facebook, captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Povestea preotului din Suceava face înconjurul internetului. Este vorba despre preotul Cătălin Mureş, care vindecă durerile oamenilor. Când nu este la biserică, acesta se gândește în continuare cum poate să îi ajute pe semenii săi.

Povestea preotului din Suceava care vindecă durerile oamenilor

Care este povestea preotului din Suceava și cum a ajuns să facă o astfel de alegere? El a devenit preot la 23 de ani, în anul 1992 și în prezent slujește la o biserică din Suceava, alături de un alt părinte. Cu ani în urmă însă, acesta avea să își dea seama că are un har.

ADVERTISEMENT

Povestea preotului din Suceava a debutat când acesta avea nevoie de un real ajutor. S-a rugat la Dumnezeu să facă bine o persoană, însă rugăciunile lui nu funcționau. De abia în momentul în care preotul Cătălin Mureș s-a dus în genunchi lângă persoana respectivă, aceasta s-a vindecat.

Atunci, preotul și-a dat seama de ceea ce poate să facă și nu a vrut să se oprească doar aici. După a realizat că unele persoane pot fi vindecate cu un mic ajutor din partea sa, Cătălin Mureș a decis să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

“Mă gândeam că eu o să zic: Doamne, fă-l sănătos pe Ghiţă! Şi Dumnezeu o să execute comanda mea şi o să-l facă sănătos. Dumnezeu, nu. Mi-a împlinit rugăciunea, dar m-a pus pe mine să stau în genunchi lângă Ghiţă ca să îl fac sănătos.

Am fost prima dată pacient, am avut şi eu dureri de spate şi am avut şansa de a primi o terapie şi am văzut că efectul este extraordinar de bun”, a declarat Cătălin Mureş, potrivit observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Cât costă o ședință în cabinetul preotului Cătălin Mureș

Povestea preotului din Suceava continuă la un cabinet. Când nu este la biserică, acesta primește pacienți cărora le aplică o tehnică de kinetoterapie japoneză. Asta se întâmplă din 2011, odată ce preotul a devenit kinetoterapeut atestat, dar și instructor în terapia japoneză Yumeiho.

Iar rezultatele se cunosc foarte bine. Asta o spun o mare parte dintre cei care au ajuns în cabinetul său și au reușit să se vindece. Un bărbat spre exemplu povestește că a scăpat de durerile musculare și se simte mult mai relaxat de când face această terapie.

ADVERTISEMENT

Cât costă o ședință cu preotul Cătălin Mureș? Cei care ajung în cabinetul tău trebuie să plătească 130 de lei. Pe de altă parte, uneori, acesta nu acceptă bani în cazul anumitor persoane. Iar asta o confirmă și cei care au ajuns acolo.

“Un foarte bun terapeut şi un om de pus la rană. Îmi este foarte drag! Şi familia dumnealui este deosebită”, a mai spus un alt client de-al preotului, care a fost mai mult decât încântat de întreaga experiență. Și povestea preotului Florin Danu a emoționat publicul larg. Acesta a devenit părinte pentru zeci de copii și bătrâni după gestul făcut.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România....
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România. "Aproape mi-am sunat părinții să le spun că mă întorc acasă"
Simona Halep a luat o nouă hotărâre radicală şi vinde tot ce are...
Simona Halep a luat o nouă hotărâre radicală şi vinde tot ce are în România! Tocmai a încasat milioane de euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor,...
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Prințul Harry, șocat. Ultima lovitură de la Regele Charles
Prințul Harry, șocat. Ultima lovitură de la Regele Charles
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor....
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor. Încă un bărbat care o dezamăgește
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face...
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face primele declarații: „Eu am invitat-o în oraș”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii