Life

Călugărul vindecător Mihai Neamțu, adevăruri nespuse de industria farmaceutică. Ceaiul pe care oricine trebuie să-l aibă în casă

Mihai Neamțu, călugărul cu puteri vindecătoare, ne dezvăluia plantele din care este făcut ceaiul care poate ameliora toate suferinţele.
18.02.2023 | 15:34
Calugarul vindecator Mihai Neamtu adevaruri nespuse de industria farmaceutica Ceaiul pe care oricine trebuie sal aiba in casa
Ceaiul pe care oricine trebuie să-l aibă în casă. Sursa foto: facebook/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Înzestrat de Dumnezeu cu puteri vindecătoare, Mihai Neamțu a alinat durerea multor oameni, pe unii chiar salvându-i de la intervenţii chirurgicale. Cunoscut sub numele de Unchiul Mihai, călugăr de prin părţile Ardealului de Nord, i-a tratat cu ajutorul infuziilor din plante.

Călugărul cu puteri vindecătoare, Mihai Neamțu, ceaiul nelipsit din toate locuințele

Oamenii care credeau în călugărul Mihai Neamțu, renumit pentru puterile lui de vindecare, au fost mângâiați și durerea le-a fost ameliorită cu ajutorul unor ceaiuri de viaţă lungă, dar și prin puterea credinţei insuflate de trimisul lui Dumnezeu. Orice boală își găsește leacul, cu excepţia bolilor aflate în ultimul stadiu, susținea Unchiul Mihai.

ADVERTISEMENT

Nu fiţi trişti, căci bucuria Domnului este Puterea voastră“, spunea el.

Le sărea tuturor în ajutor, și, nicio secundă nu se gândea să le perceapă bani pentru binele făcut. Credea cu toată convingerea că orice om are în el o părticică de Dumnezeu, de aceea fiecare bolnav se poate vindeca prin rugăciune, ceaiuri din plante, dar și terapie medicamentoasă prescrisă de medic.

Ceaiul care poate ameliora toate suferinţele, pe care oricine trebuie să-l aibă în casă

Călugărul vindecător Mihai Neamțu a descoperit de-a lungul timpului adevăruri nespuse de industria farmaceutică, mărturisind că există un ceai pe care oricine trebuie să-l aibă în casă. Este recomandat şi persoanelor sănătoase și nu are nicio contraindicație.

ADVERTISEMENT

Infuzia miraculoasă trebuie să conțină: frunze de alun, brusture, cicoare, coada-calului, coada-şoricelului, frunze de corn, frunze şi fructe de măr pădureţ, frunze de nuc, flori şi fructe de păducel, de porumbar, frunze de stejar, tătăneasă, flori de trifoi roşu, troscoţel şi urzică.

Amestecul dat într-un clocot timp de două minute în patru litri de apă este adăugat într-un cazan peste care se pun încă opt litri de apă rece. Mâinile şi picioarele sunt lăsate pentru 20-25 de minute în infuzia pregătită. Plantele pot fi folosi timp de 5 zile.

ADVERTISEMENT

Infuzia care vindecă majoritatea afecţiunilor

Mihai Neamțu susținea, de asemenea, că trei linguri de: frunze de alun, cicoare, măceş, mentă, mur, muşeţel, mesteacăn, coada-şoricelului, pătrunjel, stejar şi trifoi roşu pot trata majoritatea afecţiunilor. Astfel, fiertura plantelor în patru-cinci litri de apă era folosită pentru afecţiuni ale gâtului, dinţilor şi ale corzilor vocale. Pentru hemoroizi şi dereglări menstruale se fac băi de şezut într-un lighean timp de 10-15 minute. De asemenea, ceaiul se bea pentru vindecarea majorităţii afecţiunilor.

Mihai Neamțu, licoarea care te face să arăți mai tânăr

Cătina, ciuboţioca-cucului, coada-calului, coada-şoricelului, cimbrişor, cireş, cruşin, dud, levănţică, muşeţel, măceş, mentă, mesteacăn, păducele sunt plantele folosite pentru licoarea pe care trebuie să o consume cei care sunt dornici de a arăta mai tineri. O altă combinaţie cu acelaşi efect este realizată din: păpădie, pătlagină, pătrunjel, pir, porumb, vîsc, volbură, traista-ciobanului, troscoţel, urzică moartă, vîsc, volbură, trifoi.

ADVERTISEMENT

O lingură în doi litri de apă este suficient pentru a crea o băutură care trebuie savurată înainte şi după masa de dimineaţă, de prânz şi de seară. Unchiul Mihai admite că acest ceai băut permanent ajută persoana respectivă să ajungă la vârsta de 80 de ani şi să arate ca la 50, asta cu amendamentul că trebuie băută 21-22 zile pe lună.

ADVERTISEMENT