News

Povestea terifiantă a uciderii unei fete de 15 ani. A fost violată, aruncată pe șinele de tren și stropită cu acid, dar a supraviețuit cât să spună numele criminalilor

Cruzime fără margini în regiunea Permi, Rusia: O fată de 15 ani a fost violată și incendiată de un grup de adolescenți.
19.07.2023 | 12:52
Povestea terifianta a uciderii unei fete de 15 ani A fost violata aruncata pe sinele de tren si stropita cu acid dar a supravietuit cat sa spuna numele criminalilor
Tragedie șocantă în Rusia: Adolescentă violată și incendiată de un grup de prieteni. Foto: Colaj Fanatik/Capturi Video.
ADVERTISEMENT

În regiunea Perm, Rusia, un grup de adolescenți a violat și a dat foc unei fete de 15 ani. Chinurile acesteia nu s-au terminat după viol. Minorii au lăsat-o să zacă pe șine. Tânăra a fost găsită de șoferul unui tren care trecea prin zonă. Acesta a informat poliția și a solicitat ajutorul medicilor.

O fată de 15 ani, violată și incendiată de un grup de prieteni

Un elicopter a fost trimis, ulterior,  în zonă, dar, după ce specialiștii au examinat victima, aceștia au decis să o lase într-un spital local, deoarece era în stare gravă și era periculos să o transporte. Suspecții au fost identificați, iar anchetatorii lucrează cu ei.

ADVERTISEMENT

Din păcate, adolescenta nu a mai putut fi salvată. Fata a murit. Aceasta se afla în spital din 9 iulie, dar marți, 18 iulie, organismul fetei a cedat. Săptămâna trecută, Ministerul Sănătății a informat că, din cauza numeroaselor arsuri de gradul doi și trei și a suprafeței corpului afectate în proporție de până la 85%, fata nu a putut fi transportată la Moscova. În orice moment starea ei putea să se înrăutățească.

“Medicii din regiunea Kama au acordat toată asistența necesară pacientei, dar, din păcate, nu a fost posibil să o salvăm”, au declarat reprezentanții Ministerului Sănătății.

ADVERTISEMENT

Situația i-a șocat atât de tare pe localnicii din Oktiabrski, încât aceștia au creat o petiție pe site-ul change.org, în care cer aducerea în fața justiției a tuturor celor responsabili.

Unul dintre criminali a fost reținut

Oamenii fac referire la cuvintele medicilor și ale martorilor oculari care au declarat că adolescenta a dat numele a trei piromani. Doar unul dintre ei a fost reținut de polițiști. Minorul este acuzat de tentativă de omor cu deosebită cruzime.

ADVERTISEMENT

Agresorii și fata se cunoșteau, iar incidentul s-a petrecut pe fondul unui conflict. Unchiul adolescentei decedate a declarat că aceasta era prietenă cu atacatorii, ei se plimbau împreună, dar apoi au încetat să mai comunice.

Potrivit acestuia, în ziua atacului, școlărița a venit seara acasă și se afla în camera ei, părinții ei nu știau că fata a ieșit din casă. “Nimeni din familie nu a auzit-o ieșind afară, iar rudele au aflat despre incident a doua zi dimineață de la poliție”, a povestit bărbatul.

ADVERTISEMENT

Gheorghi Poezhaev, șeful districtului Oktyabrsky, și-a exprimat condoleanțele față de familia elevei. Vorbind despre autorul crimei, el a atras atenția asupra educației tinerilor. Potrivit oficialului, societatea trebuie să schimbe ceva, deoarece “umanitatea noastră eșuează”.

 

 

ADVERTISEMENT