Life

Povestea tinerei care a devenit milionară la 27 de ani. Ce sfaturi le dă celor care vor să îi calce pe urme

Nimic nu este imposibil! Povestea de viață a tinerei care a reușit să se autoeduce financiar și a ajuns milionară la doar 27 de ani
03.01.2024 | 17:54
Povestea tinerei care a devenit milionara la 27 de ani Ce sfaturi le da celor care vor sa ii calce pe urme
Povestea tinerei milionare care a uimit întreaga lume. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Poveștile cu oameni care au dat lovitura peste noapte sunt greu de crezut. Deși, cu toții am auzit, măcar o dată de un astfel de caz, am fost destul de sceptici în ceea ce privește veridicitatea lui. Ei bine, astfel de persoane extrem de norocoase există, iar una dintre ele este o tânără de 27 de ani.

Vivian Tu, tânăra care are o avere impresionantă în conturi

Povestea tinerei care a dat lovitura la 27 de ani pare un scenariu de film. La vârsta la care unii aleg să își trăiască viața după propriile reguli și să ignore orice responsabilitate, Vivian Tu a fost excepția.

ADVERTISEMENT

O bună perioadă de timp, tânăra a lucrat ca trader pe Wall Street. Vivian Tu a recunoscut în multe interviuri că nu a avut mereu o relație bună cu banii. Însă, în timp, a învățat cum să lucreze cu ei și cum să îi facă să fie prezenți în viața sa.

Vivian s-a specializat atât de mult în domeniul financiar, încât a dat naștere și unul fenomen foarte popular în America. Este vorba despre fenomenul de echitate financiară pe care vrea să îl aducă la cunoștința a cât mai multor persoane.

ADVERTISEMENT

Vivian Tu recunoaște că a fost vorba de noroc, dar și de educație financiară. Aceasta a început să studieze cât mai mult fenomenul puterii financiare și a ajuns la câteva concluzii. Concluziile ei pot deveni, în orice moment, sfat pentru cei care vor să îi urmeze exemplul.

Cum a ajuns tânăra să fie milionară la 27 de ani

Vivian Tu spune că a reușit să devină milionară abia după ce a înțeles stilul de viață a celor din această categorie. În concepția ei, niciodată nu trebuie să impresionezi oamenii. Milionarii sunt cei care se îndreaptă spre cumpărare de active, niciodată de pasive. De exemplu, un milionar nu va arunca niciodată cu banii pe o mașină scumpă, ci îi va investi în imobiliare.

ADVERTISEMENT

Un alt aspect extrem de important în drumul ei spre a deveni milionară a fost mentalitatea. Vivian Tu a încercat să scape de gândurile care i-au spus mereu că nu va avea niciodată bani. În schimb, a început să adopte mentalitatea oamenilor bogați care gândesc mereu în abundentă.

Vivian Tu a mai înțeles și că este extrem de important să gândești pe termen lung. Deși nu este deloc ușor, mai ales că multă lume preferă fericirea de moment, acest lucru nu este imposibil.

ADVERTISEMENT

Tânăra a văzut cum mulți milionari își pun banii deoparte și, chiar dacă nu se ating de ei pe moment, asta nu înseamnă că nu se bucură de ei. Din contră, se vor bucura de și mai mult.

De-a lungul timpului, pentru a-și păstra statutul de milionară, Vivian s-a asigurat că este înconjurată de oamenii potriviți. Milionarii sunt mereu avizi după informație și vor să fie la curent cu tot. Tocmai de aceea, în drumul ei către succes a contat foarte mult și anturajul.

ADVERTISEMENT
Tags: