Life

Miliardarul care a cheltuit peste 7 milioane de dolari pentru o petrecere de Revelion. Pe ce s-au dus banii

Ce miliardar a scos din buzunar mai bine de 7 milioane de dolari pentru o festivitate de Revelion. În ce au fost investite finanțele.
02.01.2024 | 18:45
Miliardarul care a cheltuit peste 7 milioane de dolari pentru o petrecere de Revelion Pe ce sau dus banii
Ce miliardar a scos din buzunar mai bine de 7 milioane de euro pentru o festivitate de Revelion. În ce au fost investite finanțele. Sursa foot: freepik.com
ADVERTISEMENT

Miliardarul care a cheltuit peste 7 milioane de dolari pentru o petrecere de Revelion. Pe ce s-au dus banii. Ceremonia a fost una extravagantă, la care au luat parte numeroase vedete internaționale de mare renume.

Ce miliardar a scos din buzunar mai bine de 7 milioane de dolari pentru o festivitate de Revelion. În ce au fost investite finanțele

Ce miliardar a scos din buzunar mai bine de 7 milioane de dolari pentru o festivitate de Revelion. În ce au fost investite finanțele pentru evenimentul care s-a desfășurat în urmă cu mai multă vreme. Mai exact, a avut loc în anul 2012.

ADVERTISEMENT

Roman Abramovich, fostul patron al echipei de fotbal Chelsea, a sărbătorit pe opulență trecerea dintre ani. Afaceristul care este al 11-lea cel mai bogat om din Rusia a organizat o petrecere ce va fi ținută minte de toți invitații.

Evenimentul a avut loc pe proprietatea sa luxoasă din Insula Sfântului Bartolomeu și a costat 7,6 milioane de dolari. O parte din această sumă a ajuns în conturile trupei americane Red Hot Chili Peppers care a avut un program special de Revelion.

ADVERTISEMENT

De asemenea, o altă parte din bani a fost rezervată pentru cazarea celor 300 de invitați pe cele două iahturi deținute de miliardarul rus. Printre personalitățile care au luat parte la petrecerea extravagantă s-au numărat George Lucas, Jon Bon Jovi și Jimmy Choo.

În plus, celebritățile au fost servite cu preparate culinare alese pe sprânceană, dar și cu băuturi fine și aromate. Invitații au servit șampanie marca Ruinart al cărei preț pornește de la minimum 250 de dolari sticla.

ADVERTISEMENT

Roman Abramovich, Revelion de zile mari în Caraibe

Roman Abramovich va rămâne, cu siguranță, în istorie pentru Revelionul de zile mari care s-a desfășurat în Caraibe. Tot aici focurile de artificii au iluminat cerul la miezul nopții pentru a marca trecerea în noul an.

Mai mult decât atât, evenimentul l-a eclipsat pe cel din anul anterior, care a fost la rândul său spectaculos. Noaptea de Anul Nou este una dintre cele mai importante pentru miliardar și pentru partenera sa de viață.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, oaspeții au trebuit să țină cont de un cod vestimentar care a fost unul „șic insular”. Potrivit Daily Mail, aceștia au fost informați asupra securității stricte. Miliardarul s-a asigurat că numai cei de pe listă sunt primiți.

ADVERTISEMENT