Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Povestea unui Dinamo – Steaua, prin ochii lui Alin Buzărin: „La VAR era unul de pe șantier”

Alin Buzărin povestește un moment controversat din meciul Dinamo - Steaua, scor 2-1. Jurnalistul s-a aflat la fața locului și relatează întâmplarea în detaliu.
24.11.2023 | 11:24
Povestea unui Dinamo  Steaua prin ochii lui Alin Buzarin La VAR era unul de pe santier
Alin Buzărin povestește un moment controversat din meciul Dinamo - Steaua, scor 2-1. Jurnalistul s-a aflat la fața locului și relatează întâmplarea în detaliu.
ADVERTISEMENT

Alin Buzărin a început să povestească dezavantajele unui jurnalist care scrie o cronică de meci în timpul desfășurării partidei. Jurnalistul a amintit și de o fază controversată dintr-un meci Dinamo – Steaua de aproape 20 de ani. Analistul se afla pe stadion și a relatat momentul în detaliu.

Povestea unui Dinamo – Steaua, prin ochii lui Alin Buzarin

La FANATIK SUPERLIGA, Alin Buzărin a povestit în detaliu o fază dintr-un meci important. Jurnalistul a adus aminte de un moment controversat dintr-un duel Dinamo – Steaua, scor 2-1, în sezonul 2003-2004. Buzărin a început relatarea în cadrul discuției despre dezavantajele unui jurnalist care scrie o cronică de meci în timpul partidei.

ADVERTISEMENT

“Cel mai tare a fost prin 2004-2005 un Dinamo – Steaua. Andone la Dinamo și Pițurcă la Steaua, Corpodean arbitru. 1-0 prin minutul 25 pentru Dinamo, apoi erau la cârma ostilității. S-a terminat 2-1 pentru Dinamo, dar cum.

În minutul 90, parcă cineva (n.r. Rică Neaga) egalează. Apucă-te și schimbă în 90. Și în 93 dă Fane Grigorie golul de 2-1 al lui Dinamo. Deci, am schimbat de două ori în 2 minute titlul, că trebuie să plece imediat.

ADVERTISEMENT

Era meci seara de la nouă, mai era și o ploaie, nu e (n.r. așa ușor). A fost o chestie cu acest Corpodean. Era o fază și toată Steaua protesta. Fusese un fault pe la centrul terenului și mingea nu a stat. Ei aveau o problemă că nu a stat mingea. Trebuia oprită și apoi continuată”, a spus Alin Buzărin.

Intervine și Robert Niță cu spirit de glumă și îl întreabă pe Alin Buzărin: “La VAR cine a fost?”. În continuarea discuției jurnalistul răspunde pe același ton și se amuză: “La VAR  a fost unul de pe șantier”.

ADVERTISEMENT

Dinamoviştii la casele de bilete de la Arena Naţională!

Pentru a-i motiva pe fanii dinamovişti să cumpere cât mai multe bilete, oficialii clubului au decis ca patru jucători să fie prezenţi vineri şi sâmbătă la case, înaintea derby-ului de duminică împotriva FCSB-ului:

“Pentru că este derby, vom avea o surpriză specială pentru toți suporterii dornici să cumpere bilete de la punctul de vânzare din Pierre de Coubertin. ⚪🔴
La casele de bilete vor fi prezenți, printre fani, următorii componenți ai lotului dinamovist:

ADVERTISEMENT

Vineri, 24.11 – Răzvan Patriche și Neluț Roșu – ora 15:00
Sâmbătă, 25.11 – Gabriel Moura și Gorka Larrucea – ora 15:00
Vino să îi cunoști și să cumperi bilete pentru meciul cu FCSB! ⚽”, se arată în postarea “câinilor”.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Povestea lui Alin Buzărin de la Dinamo - Steaua 2-1

ADVERTISEMENT