Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 24 noiembrie, ora 10:30. Cristi Coste și invitați de top fac preview la derby-ul Dinamo – FCSB

Florentin Petre, Giani Kiriță, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin sunt super invitații lui Cristi Coste în emisiunea FANATIK SUPERLIGA de vineri, 24 noiembrie.
23.11.2023 | 16:15
Fanatik SuperLiga vineri 24 noiembrie ora 1030 Cristi Coste si invitati de top fac preview la derbyul Dinamo  FCSB
Florentin Petre, Giani Kiriță, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin sunt super invitații lui Cristi Coste în emisiunea FANATIK SUPERLIGA de vineri, 24 noiembrie.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA continuă vineri, 24 noiembrie, ora 10:30, cu o nouă ediție incendiară. Cristi Coste vă invită ”Să facem show”, LIVE doar pe www.fanatik.ro. Spectacol garantat înaintea derby-ului Dinamo – FCSB.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 24 noiembrie, ora 10:30. Show incendiar cu Cristi Coste și invitați de top înainte de Dinamo – FCSB

După o pauză datorată meciurilor echipei naționale, SuperLiga revine în prim-plan. Așa că vineri, 24 noiembrie, de la ora 10:30, Cristi Coste vă așteaptă la o nouă ediție FANATIK SUPERLIGA pentru o analiză amănunțită a partidelor care urmează.

ADVERTISEMENT

Vineri, 24 noiembrie, Hermannstadt – Poli Iași și Petrolul Ploiești – FC Botoșani sunt primele dueluri ale rundei 17, iar FCU Craiova – Sepsi OSK și Rapid București – U Cluj vor încheia lista meciurilor din această etapă, luni, 27 noiembrie.

Va fi un adevărat show, pentru că în studio se vor afla invitați de prestigiu. Florentin Petre, Giani Kiriță, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin vor întoarce pe toate fețele tot ce ne așteaptă într-un weekend incendiar în fotbalul românesc. În plus, vor exista și intervenții telefonice în direct cu alte personaje importante, așa că avem la dispoziție toate ingredientele necesare pentru un show de calitate, așa cum v-am obișnuit mereu.

ADVERTISEMENT

Dueluri de foc în etapa 17 din SuperLiga

Printre meciurile importante se numără duelul dintre CFR Cluj – UTA Arad, Oțelul Galați – Universitatea Craiova, Dinamo – FCSB sau Rapid – U Cluj. Pe rând fiecare duel poate aduce schimbări importante în clasament.

Astfel, ardelenii de la CFR au o misiune, aparent, ușoară  în fața formației antrenate de Mircea Rednic. Gruparea din Gruia are ca scop primul loc. Cu o victorie în fața arădenilor, aceștia ar putea să se aproprie și mai mult sau chiar să egaleze liderul. Însă, UTA Arad a suferit o înfrângere cu Oțelul Galați în etapa 16 și ar putea să vină cu mai multă concentrare pe teren. Acest lucru poate pune probleme elevilor lui Andrea Mandorlini.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova trebuie să facă deplasarea la Galați. În fața unei echipe care are moralul ridicat după o nouă victorie în clasament. Oltenii au făcut egal acasă în tur și se vor pregăti de un meci foarte dur în fața Oțelului antrenat de Dorinel Munteanu.

Dinamo – FCSB este derby-ul de tradiție al etapei. “Câinii” au foame de rezultate pozitive și vor da totul cu rivala din campionat. Pentru FCSB este o șansă să se desprindă și mai mult de locul secund, CFR Cluj. În fina, Rapid primește vizita celor de la U Cluj, o echipă cu un parcurs bun în SuperLiga, dar care în ultimele meciuri a scăzut puțin ritmul. Astfel, pentru Giuleșteni poate fi o ocazie bună să se apropie și mai mult de primul loc.

ADVERTISEMENT

Cum se poate vedea FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită ÎN DIRECT pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Totodată, FANATIK SUPERLIGA revine de fiecare dată cu ediții speciale înainte și după cele mai tari meciuri din fotbalul românesc. Pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de facebook Horia Ivanovici puteți fi la curent cu cele mai savuroase momente din emisiune.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT