Life

Poză de colecție. Cum arăta Smiley în copilărie  

Smiley a vrut să le arate fanilor cum arăta în copilărie. Așa că a postat o imagine cu el din anul 1989.
15.08.2021 | 14:42
Poza de colectie Cum arata Smiley in copilarie
Poză de colecție. Cum arăta Smiley în copilărie. Sursă foto: facebook  
ADVERTISEMENT

Toată lumea știe cine este și cum arată Smiley. Sunt puțin însă cei care au văzut imagini cu el din copilărie. Așa că artistul a postat pe contul său de socializare o fotografie din anul 1989.

Artistul a povestit într-un interviu că la acea vreme era un copil tare agitat, care nu avea liniște nicio clipă.

ADVERTISEMENT

Imediat fanii au reacționat și i-au lăsat sute de mesaje.

Poză de colecție. Cum arăta Smiley în copilărie

Smiley a postat pe contul de Facebook o poză de pe vremea când era elev însoțită de mesajul: “Poza de profil din 89’”. Fanii au reacționat imediat și i-au lăsat sute de mesaje.

“cel mai iubit dintre pământeni Cine-i acolo un mititel nastrusnic si are zâmbetul lui mami? Si acum un barbat putarnic: frumos si implinit!
Duminica si viata binecuvantata!”,

ADVERTISEMENT

“Ești un dulce șoim al patriei !”,

“Eşti cu sigruanţă unul din puținele persoane publice care chiar îşi merită locul, sau faima să spunem. Un tip simplu, o voce foarte frumoasă, şi pe alocuri modest. Bravo”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani.

Ce spune Smiley despre copilăria sa

Andrei Tiberiu Maria s-a născut pe 27 iulie 1983, în Pitești. La vârsta de 10 ani și-a dat seama că îi place muzica și mai ales să cânte. Și-a urmat pasiunea și a absolvit Școala Populară de Artă de la Liceul de Arte Dinu Lipatti, secția chitară clasică. Apoi s-a înscris la Facultatea de Comerț, de la Academia de Studii Economice.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu, artistul a povestit că în copilărie era tare neastâmpărat și nu stătea locului o clipă. A fost talentat la muzică, în schimb nu a știut niciodată să deseneze, așa că mama sa l-a ajutat mereu. De asemenea nici caligrafia nu i-a prea plăcut.

“Când eram în clasele primare mama îmi făcea toate desenele pentru școală. Mama este desenator, deci știe bine să le deseneze. Până când s-a prins învățătoarea că nu le fac eu.

ADVERTISEMENT

Că ea vedea ce fac în clasă și nu se asemăna cu desenele cu care veneam de acasă. Recunosc că nu mă pricep la desen, scriu și foarte urât. Am scris de doctor docent, deși nu am nicio legătură cu medicina”, a povestit Smiley pe canalul de YouTube a lui Speak.

ADVERTISEMENT
Tags: