Life

Poze cu Andreea Marin aproape dezbrăcată, scoase la vânzare pe OLX: „Cenzurat”. Trecutul vedetei, readus la lumină

Andreea Marin este una din cele mai iubite prezentatoare din România, iar acum câțiva ani vedeta a lăsat inhibițiile deoparte.
05.07.2021 | 02:09
Poze cu Andreea Marin aproape dezbracata scoase la vanzare pe OLX Cenzurat Trecutul vedetei readus la lumina
Andreea Marin, prezentatoare tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a avut întotdeauna grijă de imaginea ei. A prezentat formate care au avut succese colosale, însă la un moment dat a făcut și câteva compromisuri pentru a se ține pe linia de plutire.

Vedeta au pozat în lenjerie intimă pentru anumite publicații destinate adulților. Una dintre revistele în care aceasta a apărut, Maxim, este scoasă la vânzare de un fan, pe OLX. Suma: 40 de lei.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost postat de curând de cineva care a colecționat reviste cu fosta prezentatoare a show-ului „Surprize, surprize”.

Andreea Marin, aproape dezbrăcată în revista Maxim, în urmă cu 15 ani

Andreea Marin a apărut pe coperta revistei pentru bărbați MAXIM în luna ianuarie 2006, iar acel pictorial a fost readus în actualitate de anunțul publicat pe OLX.

ADVERTISEMENT

„Andreea Marin: mai sexy de atât e imposibil jurnalistic vorbind”, scrie pe coperta revistei pentru care vedeta a pozat în urmă cu 15 ani.

Anunțul a fost postat pe 10 iunie pe site-ul de anunțuri cu texul următor: „Cenzurat (prea sexy). Se livrează în țară, prin Poșta Română (plata ramburs”.

ADVERTISEMENT

Andreea nu este singura vedetă de top de la noi care a pozat în ipostaze incendiare în revistele destinate adulților. Și rivala ei de acum câțiva ani, Mihaela Rădulescu, a apărut în astfel de pictoriale.

andreea marin
Revista Maxim cu Andreea Marin, scoasă la vânzare pe OLX. Foto: OLX

Ce vedete s-au lansat pozând nud

De departe, însă, cel mai controversat pictorial a fost cel al Loredanei Groza pentru revista Playboy, unde jurata de la Next star a apărut complet goală.

ADVERTISEMENT

Cele mai cunoscute vedete din România s-au lansat în urmă cu mai mulți ani prin intermediul pictorialele deocheate. Dintre cele care au devenit celebre pentru că și-au arătat trupul fără niciun fel de pudoare le putem enumera pe Roxana Ionescu, Andreea Mantea, Bianca Drăgușanu sau Daniela Crudu.

Cele mai citite reviste pentru bărbați de altădată au dat faliment. Internetul  a căpătat tot mai mult teren în fața publicațiilor printate.

Astăzi, vedetele nu mai apar în reviste arătându-și formele în lenjerie intimă sau costum de baie. Le publică direct pe conturile lor de pe rețelele de socializare.

Noul val al vedetelor feminine de la noi au Instagramurile și paginile de Facebook pline de fotografii pentru care acum 15 ani lumea ar fi plătit bani cumpărând revistele de profil.

 

 

ADVERTISEMENT