Life

Pozele postate de Loredana Groza au scos-o din minți pe Dana Budeanu. “Nu ai voie să te expui așa. Ce este în neregulă cu tine?”

Dana Budeanu a avut un mesaj dur pentru Loredana Groza în ultima sa emisiunea. Aceasta i-a transmis cântăreței că ar trebui să fie mult mai atentă când vine vorba despre fotografiile pe care le postează.
26.01.2022 | 16:35
Pozele postate de Loredana Groza au scoso din minti pe Dana Budeanu Nu ai voie sa te expui asa Ce este in neregula cu tine
Pozele postate de Loredana Groza au scos-o din minți pe Dana Budeanu
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a lansat un atac dur la adresa vedetelor care postează imagini provocatoare pe rețelele de socializare.

Aceasta a luat-o la ochi mai ales pe Loredana Groza, una dintre cântărețele care postează fotografii extrem de îndrăznețe.

ADVERTISEMENT

Nici artistele care și-au petrecut vacanța în destinații exotice nu au scăpat.

Pozele postate de Loredana Groza au scos-o din minți pe Dana Budeanu. “Nu ai voie să te expui așa. Ce este în neregulă cu tine?”

Dana Budeanu a analizat fotografiile postate de diferite vedete pe conturile de socializare în Verdict, emisiune postată pe YouTube. Creatoarea de modă a luat-o la ochi mai ales pe Loredana Groza.

Cântăreața postează foarte des fotografii extrem de sexy în care lasă la vedere mai mult decât ar trebui. Ce-i drept, acestea sunt apreciate de zeci de fani.  Dana Budeanu i-a transmis artistei că nu ar trebui niciodată să vândă o asemenea imagine.

ADVERTISEMENT

“Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate bucile, țâțele, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față.

Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana. Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. 

ADVERTISEMENT

Nu ai nevoie să arăți bucile, țâțele, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu.  Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici țâțele pe afară. Nu vinzi asta.

Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, a spus Dana Budeanu în emisiunea Verdict.

Ce spune Dana Budeanu despre vedetele care pozează provocator

Criticul de modă le-a “certat” pe vedetele care și-au petrecut vacanța în destinații exotice și au postat o mulțime de fotografii în ipostaze provocatoare.

ADVERTISEMENT

“Așadar, toate vedetele s-au pozat cu bucile. Bucă îndoită, buci de jos în sus, buci pe dreapta, buci modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat bucile”, le-a transmis Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT