News

Prăpăd făcut în curtea unui spital din Timișoara de o femeie care a încurcat frâna cu accelerația. Video

O femeie care a încurcat frâna cu accelerația a făcut prăpăd în curtea unui spital din Timișoara. A lovit o mașină, un gard și un loc de joacă.
29.12.2023 | 18:06
Prapad facut in curtea unui spital din Timisoara de o femeie care a incurcat frana cu acceleratia Video
O femeie a încurcat frâna cu accelerația în curtea unui spital din Timişoara. A lovit o mașină, un gard și un loc de joacă. Sursa foto: capturi TVR Timișoara / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Accident grav provocat vineri, 29 decembrie 2023, de o femeie care a încurcat frâna cu accelerația. Totul s-a petrecut în curtea unui spital din Timișoara și s-a soldat cu rănirea șoferiței plus importante daune materiale.

O femeie a încurcat frâna cu accelerația în curtea unui spital din Timişoara. A lovit o mașină, un gard și un loc de joacă

Acest eveniment mai rar întâlnit a avut loc la orele amiezii. O femeie de 47 de ani s-a dus la spital pentru a-și face o injecție. La plecare, involuntar, a lăsat prăpăd în urma ei și, pe deasupra, s-a ales și cu leziuni.

ADVERTISEMENT

Din datele oferite de presa locală aflăm că, în momentul în care a vrut să plece cu mașina de pe loc, din parcarea spitalului, i s-ar fi făcut rău și se pare că a încurcat pedala de frână cu accelerația.

Mașina șoferiței a lovit puternic un alt autoturism, care era parcat, apoi a intrat într-un gard și într-un loc de joacă. În final, s-a oprit într-un copac. Nu au existat alte victime în acest accident, cu excepția femeii aflate la volan.

ADVERTISEMENT

O femeie, în vârstă de 47 de ani, în încercarea de a părăsi parcarea privată a unui spital din Timişoara, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism parcat, cu un gard, apoi cu un loc de joacă, ulterior oprindu-se într-un copac.

În urma acestui incident a rezultat o victimă, respectiv conducătoarea autoturismului. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

Medicii de la spitalul ”Victor Babeș” au intervenit

Din informațiile TVR Timișoara aflăm că șoferița era la Spitalul “Victor Babeș” pentru administrarea unui vaccin antirabic. Chiar în momentul în care s-a urcat în mașină aflata în parcarea unității sanitare i s-a făcut rău. Atunci a avut loc confuzia fatală: pedala de frană încurcată cu cea de accelerație.

Când a vrut să iasă din parcare a accelerat puternic, moment în care a lovit o mașină parcată, a doborât gardul de beton din apropiere, a ajuns în locul de joacă din curte și s-a oprit într-un copac.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, medicii de la Terapie Intensivă de la Spitalul “Victor Babeș” au intervenit la fața locului. Femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital. În urma acestui incident, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporala. Agenții încearcă să afle acum condițiile în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT