Life

“Prea bate la ochi”. Fanii Chefi la Cuțite, nemulțumiți de sezonul 12 al show-ului. S-au făcut acuzații

Fanii Chefi la Cuțite sunt nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în sezonul 12 al show-ului. Aceștia au lansat acuzații grave!
10.10.2023 | 23:56
Prea bate la ochi Fanii Chefi la Cutite nemultumiti de sezonul 12 al showului Sau facut acuzatii
Fanii Chefi la Cuțite, nemulțumiți de sezonul 12 al show-ului. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Fanii Chefi la Cuțite sunt nemulțumiți de sezonul 12. Aceștia au făcut multe acuzații la adresa noului sezon. Iată ce nemulțumiri au!

Fanii Chefi la Cuțite, nemulțumiți de sezonul 12 al show-ului

Fanii sunt nemulțumiți din cauza faptului că Florin Dumitrescu a tot câștigat în ultima vreme. Aceștia și-au spus nemulțumirile și au lansat acuzații după ce celebrul chef a câștigat și provocarea din această seară de la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Aceștia spun că întreaga emisiune este regizată și se dorește ca acest sezon să fie câștigat de Florin Dumitrescu. Oamenii chiar spun că este mai mult decât evident faptul că cel mai tânăr dintre jurați este favorizat.

„Prea bate la ochi ca chef Florin să câștige mereu”, „Regia e evidentă, acest sezon “trebuie” să fie câștigat de Florin Dumitrescu! Păcat că totul e aranjat și în acest concurs”, au scris oamenii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Mare făcătură, s-a auzit că va câștiga cuțitul de aur a lui Dumitrescu. Dar chiar și așa trebuie să câștige și toate probele?”, a mai scris cineva.

Fanii spun că emisiunea a devenit plictisitoare

Altcineva spunea că ar fi imposibil ca o persoană să câștige tot timpul așa cum o face Florin Dumitrescu la probele de la Chefi la Cuțite. Aceeași persoană spunea că cel mai probabil Florin Dumitrescu va fi câștigătorul sezonului cu numărul 12.

ADVERTISEMENT

Fanul respectiv se declara dezamăgit pentru că nu ar fi crezut că ar fi posibil să fie vorba de o emisiune regizată.

„Din punct de vedere statistic este imposibil să nimerești MEREU gustul, mai ales că sunt oameni diferiți, din medii diferite.

ADVERTISEMENT

Nu am crezut niciodată că este o emisiune aranjată, dar… Este clar că sezonul acesta este făcut special pentru Dumitrescu. Câștigă toate battle-urile și sezonul. Măcar Bontea când a câștigat sezoanele, a pierdut la greu în battle-uri. Acum e prea de tot”, a spus fanul respectiv.

Altă persoană spunea că sezonul 12 de la Chefi la Cuțite este nu numai dezamăgitor, dar deja devine plictisitor. Oamenii se plictisesc în fața ecranului să tot vadă două echipe care pierd mereu în fața lui Florin Dumitrescu, spun fanii.

Sezonul asta devine dezamăgitor!! În tot sezonul două echipe mănîncă bătaie în continuu… Am înțeles Dumitrescu câștigă sezonul, dar devine plictisitor să vezi că 2 echipe sunt la pământ permanent.

E uimitor că de multe ori chefii spun că farfuriile sunt echilibrate și totuși bandă aduce ceva”, a mai spus un alt fan.

ADVERTISEMENT