Life

Scandal uriaș la Chefi la cuțite. Fanii au luat foc după ultima eliminare, acuzații dure. ”Nu respectă regulamentul! Rușine mare!”

Conflict de proporții la Chefi la cuțite. Internauții au lansat incriminări serioase după ultima plecare din emisiunea culinară.
06.06.2023 | 11:17
Scandal urias la Chefi la cutite Fanii au luat foc dupa ultima eliminare acuzatii dure Nu respecta regulamentul Rusine mare
Conflict de proporții la Chefi la cuțite. Internauții au lansat incriminări serioase după ultima plecare din emisiunea culinară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Scandal uriaș în reality show-ul moderat de Gina Pistol. Fanii au luat foc după ultima eliminare, acuzații dure. Foarte multe persoane sunt de părere că unii concurenți nu respectă regulamentul și că producătorilor ar trebui să le fie rușine.

Conflict de proporții la Chefi la cuțite. Internauții au lansat incriminări serioase după ultima plecare din emisiunea culinară

Conflict de proporții la Chefi la cuțite. Internauții au lansat incriminări serioase după ultima plecare din emisiunea culinară când Iustin i-a cedat locul său lui George care s-a alăturat echipei grei, condusă de Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

După această controversată decizie fanii au început să lanseze acuzații dure la adresa producătorilor de la Antena 1. Oamenii s-au arătat foarte iritați de această regulă, majoritatea spunând că mulți participanți fac ce vor.

„Nu se mai respectă nicio regulă, concurenții fac ce vor. Să vă fie rușine, vouă, cei de la producția acestei emisiuni”, „La ce joc s-a câștigat amuleta IUSTIN? O ediție ca asta nu a fost în 10 ani, la fiecare difuzare apare câte o regulă idioată”.

ADVERTISEMENT

„Nu respectă regulamentul! Rușine mare!”, „Nu mi se pare corect! George trebuia să rămână eliminat pentru că a profitat de șansa pe care a avut-o să ajungă în echipe. Ce înseamnă bambiliciul ăsta?”.

„Aiurea dintr-o dată este obosit când este eliminat George” sau „Sunt curioasă, dacă era eliminată Amalia i s-ar fi propus schimbul?”, sunt câteva dintre comentariile care apar pe un grup de Facebook.

ADVERTISEMENT

Chefi la cuțite, eliminare neașteptată ediția din 5 iunie 2023

Chefi la cuțite le-a arătat telespectatorilor o eliminare neașteptată în ediția de luni, 5 iunie 2023. Iustin a crezut că emisiunea de la Antena 1 va fi una haioasă, în care se va glumi foarte mult, însă a realizat că e vorba de multă muncă.

Într-un final și-a dat seama că are un program extrem de încărcat și că nu-i face față. Așa a ajuns să cedeze locul său lui George, lucru apreciat de unii dintre fanii show-ului culinar. Multe persoane îl respectă pentru decizia sa.

ADVERTISEMENT

„Respect pentru Iustin, a ales cu inima și de aici o să reușească în plan muzical! Hai sus, George, învață din această greșeală!”, este un mesaj de pe pagina de Instagram a emisiunii Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink