Life

Scandal uriaș la Chefi la cuțite. Fanii au luat foc după ultima eliminare, acuzații dure. ”Nu respectă regulamentul! Rușine mare!”

Conflict de proporții la Chefi la cuțite. Internauții au lansat incriminări serioase după ultima plecare din emisiunea culinară.
06.06.2023 | 11:17
Scandal urias la Chefi la cutite Fanii au luat foc dupa ultima eliminare acuzatii dure Nu respecta regulamentul Rusine mare
Conflict de proporții la Chefi la cuțite. Internauții au lansat incriminări serioase după ultima plecare din emisiunea culinară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Scandal uriaș în reality show-ul moderat de Gina Pistol. Fanii au luat foc după ultima eliminare, acuzații dure. Foarte multe persoane sunt de părere că unii concurenți nu respectă regulamentul și că producătorilor ar trebui să le fie rușine.

Conflict de proporții la Chefi la cuțite. Internauții au lansat incriminări serioase după ultima plecare din emisiunea culinară

Conflict de proporții la Chefi la cuțite. Internauții au lansat incriminări serioase după ultima plecare din emisiunea culinară când Iustin i-a cedat locul său lui George care s-a alăturat echipei grei, condusă de Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

După această controversată decizie fanii au început să lanseze acuzații dure la adresa producătorilor de la Antena 1. Oamenii s-au arătat foarte iritați de această regulă, majoritatea spunând că mulți participanți fac ce vor.

„Nu se mai respectă nicio regulă, concurenții fac ce vor. Să vă fie rușine, vouă, cei de la producția acestei emisiuni”, „La ce joc s-a câștigat amuleta IUSTIN? O ediție ca asta nu a fost în 10 ani, la fiecare difuzare apare câte o regulă idioată”.

ADVERTISEMENT

„Nu respectă regulamentul! Rușine mare!”, „Nu mi se pare corect! George trebuia să rămână eliminat pentru că a profitat de șansa pe care a avut-o să ajungă în echipe. Ce înseamnă bambiliciul ăsta?”.

„Aiurea dintr-o dată este obosit când este eliminat George” sau „Sunt curioasă, dacă era eliminată Amalia i s-ar fi propus schimbul?”, sunt câteva dintre comentariile care apar pe un grup de Facebook.

ADVERTISEMENT

Chefi la cuțite, eliminare neașteptată ediția din 5 iunie 2023

Chefi la cuțite le-a arătat telespectatorilor o eliminare neașteptată în ediția de luni, 5 iunie 2023. Iustin a crezut că emisiunea de la Antena 1 va fi una haioasă, în care se va glumi foarte mult, însă a realizat că e vorba de multă muncă.

Într-un final și-a dat seama că are un program extrem de încărcat și că nu-i face față. Așa a ajuns să cedeze locul său lui George, lucru apreciat de unii dintre fanii show-ului culinar. Multe persoane îl respectă pentru decizia sa.

ADVERTISEMENT

„Respect pentru Iustin, a ales cu inima și de aici o să reușească în plan muzical! Hai sus, George, învață din această greșeală!”, este un mesaj de pe pagina de Instagram a emisiunii Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT