Life

Scandal uriaș la Chefi la cuțite. După ce au văzut imaginile, fanii au luat foc: “Totul este aranjat”

Scandal uriaș la Chefi la Cuțite, după ultima ediție a emisiunii. Fanii s-au enervat după ce au văzut imaginile de la Antena 1.
09.10.2023 | 14:54
Scandal urias la Chefi la cutite Dupa ce au vazut imaginile fanii au luat foc Totul este aranjat
Fanii, enervați de ce s-a întâmplat la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Antena 1, Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ultima ediție Chefi la Cuțite, a izbucnit un scandal pe rețelele sociale. Fanii s-au enervat după ce regulile emisiunii au fost schimbate și i-au acuzat pe producători de jocuri de culise.

Scandal uriaș la Chefi la cuțite. Fanii emisiunii s-au enervat

În ediția 22 Chefi la Cuțite, sezonul 12, Irina Fodor a anunțat o probă dificilă, care i-a pus la încercare pe jurați și concurenți. Prezentatoarea a anunțat și o provocare amuzantă, iar unul dintre jurați a avut un avantaj.

ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu și echipa sa au ieșit pe primul loc, echipa lui chef Cătălin Scărlătescu pe locul doi, în timp ce chef Sorin Bontea pe locul al treilea. Irina Fodor a dezvăluit apoi ordinea pentru următoarea etapă a confruntării, adică alegerea ingredientelor.

“Din acest moment nu mai aveți voie să vorbiți. Deloc!”, a spus prezentatoarea emisiunii. Fiecare dintre cele patru echipe a avut dreptul la patru ingrediente.

ADVERTISEMENT

De asemenea, jurații au avut posibilitatea de a alege un concurent din echipa lor pentru a selecta ingredientele care urmau să fie folosite la felurile de mâncare.

Concurenții din echipa lui Florin Dumitrescu au avut un avantaj, astfel că au putut alege primii ingredientele. Pe masă se aflau mai multe produse, după cum urmează: stomac de porc, bambus, bame, păstârnac, cafea, dropsuri mentolate, șorici, parizer, limbă de rață, piure de trufe și rădăcină de lotus.

ADVERTISEMENT

Cei din echipa lui chef Dumitrescu au ales rom, păstârnac, bame și rădăcina de lotus. Echipa condusă de Cătălin Scărlătescu a ales parizer, șorici, piure de trufe și limbă de rață, în timp ce concurenții lui Sorin Bontea au rămas cu dropsuri mentolate, cafea, stomac de porc și bambus.

Irina Fodor a precizat că s-ar putea face mai multe preparate cu acele ingrediente. Sorin Bontea, însă, a insistat ca acestea să fie utilizate pentru un singur fel de mâncare.

ADVERTISEMENT

Regulile au fost schimbate înainte ca proba să înceapă, lucru care i-a enervat pe telespectatori. Fanii au postat mesaje dure pe rețelele sociale, unde au criticat emisiunea de la Antena 1.

“Oricum, sezonul ăsta e bătaie de joc!!!”, “Cel mai urât sezon. Abia așteptam, dar nu îmi place deloc…”, “Este…totul este aranjat”, “A schimbat Irina regulile jocului ???? Sau producția Show-ului ?”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe pagina de Facebook a emisiunii.

ADVERTISEMENT