Sport

Precipitații la primul antrenament al lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Cum a decurs ședința de pregătire. Exclusiv

Costel Gâlcă a condus primul antrenament în calitate de antrenor la Universitatea Craiova. Ploaia nu i-a stat în cale tehnicianului
17.04.2024 | 18:50
Precipitatii la primul antrenament al lui Costel Galca la Universitatea Craiova Cum a decurs sedinta de pregatire Exclusiv
Precipitații la primul antrenament al lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Cum a decurs ședința de pregătire. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă a condus primul antrenament de când a preluat-o pe Universitatea Craiova. FANATIK a anunțat în exclusivitate că antrenorul în vârstă de 52 de ani este noul tehnician al oltenilor.

Costel Gâlcă, primul antrenament la Universitatea Craiova

Costel Gâlcă este alesul lui Mihai Rotaru pentru banca Universității Craiova, după plecarea lui Ivailo Petev. Fostul internațional român e al 5-lea tehnician care îi antrenează pe olteni în acest sezon, după Neagoe, Reghecampf, Papură și Petev.

ADVERTISEMENT

Gâlcă, fost campion al României cu FCSB, și-a trasat deja primul obiectiv în Bănie: clasarea pe locul 2. Momentan, oltenii sunt pe locul 3, cu 31 de puncte, la fel ca CFR Cluj, dar cu un golaveraj mai slab.

FANATIK a participat la primul antrenament al Universității Craiova cu Gâlcă antrenor și a luat pulsul de la ședința de pregătire. Aceasta a început la ora 17:30, dar nu înainte ca tehnicianul să le explice jucătorilor ce au de făcut.

ADVERTISEMENT

Ședința de pregătire a început cu o alergare ușoară, iar fotbaliștii nu au părut deranjezați de ploaia torențiala care a acoperit Craiova. A lipsit însă Alexandru Mitriță, care se confruntă în continuare cu probleme medicale. Vedeta alb-albaștrilor a resimțit dureri la gleznă după partida cu Farul Constanța.

antrenament craiova gâlcă
Universitatea Craiova, primul antrenament cu Gâlcă. FOTO: Fanatik

„Ascult conducerea, dar deciziile îmi aparțin”

„Vreau să-mi fac munca, nimic mai mult. Am venit să luăm locul 2 şi vrem câştigarea campionatului în sezonul viitor. Ştiu că e foarte greu. Îmi asum responsabilităţi, dar şi rezultatele.

ADVERTISEMENT

Nu a fost o decizia grea să vin, pentru că am venit la o echipă mare, care are istorie şi sperăm să facem istorie din nou. Prioritatea sunt rezultatele, dar vreau să avem şi un joc plăcut.

Trebuie să evaluăm jucătorii pe care-i avem, apoi vom vedea. O să fiu foarte deschis, direct, corect, voi discuta mereu cu domnul Rotaru. Cunosc jucătorii, problema e cu Mitriţă, care e accidentat şi să vedem dacă-l vom avea la meciurile următoare.

ADVERTISEMENT

Pentru că Mitriţă e foarte important pentru noi. Aştept un joc bun al echipei, atitudine bune şi să atragem mulţi suporteri. Ascult conducerea, dar deciziile îmi aparţin”, a declarat Costel Gâlcă, la conferința de presă.

  • 3 trofee a cucerit Costel Gâlcă în România: titlul, Cupa României și Cupa Ligii, toate cu FCSB

Gâlcă, primul antrenament la Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT