Sport

Premoniție sumbră înainte de România – Kosovo: „Ne mănâncă ăștia!”

Ciprian Marica are o premoniție sumbră înaintea confruntării dintre România și Kosovo, fiind de părere că „tricolorii” vor avea probleme în duelul de pe „Arena Națională”.
11.09.2023 | 22:35
Premonitie sumbra inainte de Romania  Kosovo Ne mananca astia
Premoniție sumbră înainte de România - Kosovo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al naționalei spune că România și-a pierdut din identitate și că nu una dintre cele mai mari probleme ale fotbalului românesc este că jucătorii nu rezistă fizic.

Premoniție sumbră înainte de România – Kosovo

Ciprian Marica a avut o premoniție sumbră înaintea confruntării dintre România și Kosovo, spunând capitolul la care adversarii ne vor face probleme: „E clar că suntem dezamăgiți cu toții după partida slabă cu Israel.

ADVERTISEMENT

Nu am avut nicio idee de joc. Am încercat, am avut inițiativă, după care am sesizat că adversarul e mai bun și am făcut pasul în spate. Nu am avut suflu, forță să mai ieșim de acolo.

Am fost depășiți la toate capitolele. Jucătorii noștri au rămas datori. Au șansa să demonstreze că a fost o seară proastă și pot arăta o altă față.

ADVERTISEMENT

Avem această identitate în care aveam posesie, dar nu se mai joacă pe posesie, nu se mai joacă tehnic, acum se joacă pe forță, pe viteză, iar noi nu ne descurcăm așa de bine”.

„Asta e cea mai mare problemă a fotbalului românesc!”

„Nu înțelegem că dacă nu rezistăm din punct de vedere fizic și nu ducem 90 de minute… Asta e cea mai mare problemă a fotbalului românesc. Nu ducem fizic, ne mănâncă ăștia!

ADVERTISEMENT

Unde suntem tehnici? Încercăm ce vedem pe afară, cu mingea jos, la portar. Nu vedeți că nu putem? Dacă nu putem de ce tot încerci? Ăia au calitate, încearcă să dezvolți altceva”, a continuat Ciprian Marica, la TV DigiSport.

„Mă refer la Stanciu care cară mingea la mijlocul terenului, Olaru același lucru, când fotbalul e atât de simplu, dai și pleci, dai și pleci! Sunt probleme mari și nu văd cu ochi buni viitorul echipei naționale și al fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Nu ducem fizic, e cea mai mare problemă. Veșnica problemă a fotbaliștilor români, nu pot juca din trei în trei zile! Cum ăia pot și noi nu putem?”, a mai spus Ciprian Marica.


  • 2,20 este cota exclusivă CASA PARIURILOR pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul România – Kosovo

ADVERTISEMENT