Sport

Marica, încântat de venirea lui Rivaldo la Farul! Mai așteaptă acționari: „Oportunitatea e să cumperi”

Ciprian Marica este încântat de venirea lui Rivaldo alături de proiectul Farului, spunând că mai așteaptă și alți acționari.
11.09.2023 | 21:55
Marica incantat de venirea lui Rivaldo la Farul Mai asteapta actionari Oportunitatea e sa cumperi
Marica, încântat de venirea lui Rivaldo la Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al naționalei consideră că este un moment bun de investit bani la Farul și îi cheamă și pe alți doritori care sunt potenți financiari și care sunt pasionați de fotbal.

Marica, încântat de venirea lui Rivaldo la Farul

Ciprian Marica este încântat de venirea lui Rivaldo la Farul, recunoscând că mai așteaptă să apară și alți acționari la club, fiind încântat de oportunitatea de investiție:

ADVERTISEMENT

„Nu văd lucruri care nu pot fi maximizate sau să fie depășite în actuala formulă. E o certitudine că facem lucrurile cum trebuie. Vă dați seama că Rivaldo nu a venit peste noapte, s-a discutat mult cu el.

Fiecare își spune punctul de vedere, iar la final cea mai bună idee va fi aleasă, iar decizia e luată de Gică. Probabil așa va fi și la Rivaldo. Dacă nu va fi fizic, avem toate posibilitățile să ne vedem online”.

ADVERTISEMENT

„E o oportunitate, dacă stai să cântărești lucrurile. Schimbările nu se pot realiza mâine, dar se vor vedea în viitor”, a mai spus Ciprian Marica, la TV DigiSport.

„Nu văd de ce nu ai cumpăra acțiuni dacă ai posibilitatea!”

„Vânzarea și modalitatea de vânzare a acestor acțiuni nu e doar atractivă, nu văd de ce nu ai cumpăra dacă ai posibilitatea și ai o pasiune pentru fotbal. E o oportunitate!

ADVERTISEMENT

Nu cred că Rivaldo s-a gândit să facă o astfel de investiție doar pentru că e fiul lui acolo! Poți să cumperi și pachetul majoritar, nu e problemă”, a continuat Ciprian Marica.

„Din punct de vedere tehnic, Gică până la un anumit punct și până la o anumită sumă va decide, după va decide acționarul majoritar sau va decide majoritatea.

ADVERTISEMENT

Pretenția lui Gică este să se respecte filosofia sa pentru club. Eu rămân cu 10%, oportunitatea acum e să cumperi, nu să vinzi”, a mai spus Ciprian Marica.

ADVERTISEMENT