Life

Preparatul care a impresionat-o pe soția lui Sorin Bontea. Ce i-a gătit juratul Chefi la Cuțite la prima întâlnire

Felul de mâncare care a dat-o gata pe partenera lui Sorin Bontea. Ce i-a oferit vedeta de la Chefi la cuțite la începutul relației.
12.05.2023 | 09:26
Preparatul care a impresionato pe sotia lui Sorin Bontea Ce ia gatit juratul Chefi la Cutite la prima intalnire
Felul de mâncare care a dat-o gata pe partenera lui Sorin Bontea. Ce i-a oferit vedeta de la Chefi la cuțite la începutul relației. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Preparatul care a impresionat-o pe soția renumitului bucătar de la Antena 1. Ce i-a gătit câștigătorul de la Asia Express la prima întâlnire femeii care îi este aproape de 34 de ani și care i-a dăruit doi copii: Iulian și Miruna.

Felul de mâncare care a dat-o gata pe partenera lui Sorin Bontea. Ce i-a oferit vedeta de la Chefi la cuțite la începutul relației

Sorin Bontea a dezvăluit la un moment dat cu ce fel de mâncare a dat-o gata pe partenera sa de viață cu care s-a căsătorit în anul 1994. Vedeta de la Chefi la cuțite a spus ce i-a oferit la începutul relației amoroase.

ADVERTISEMENT

Celebrul chef și-a cunoscut soția la o petrecere, într-un grup de prieteni. Bucătarul a fost cel care a făcut primul pas, la prima întâlnire oferindu-i un trandafir de culoare roșie. De atunci îi cumpără numai aceste flori.

„La prima întâlnire țin minte că i-am dat un trandafir roșu și de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roșii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească. Vă dați seama că i-am și gătit.

ADVERTISEMENT

Era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. Mai apoi i-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras…

Nici nu știam ce sunt astea”, spunea Sorin Bontea în urmă cu ceva timp despre relația cu soția sa, conform cancan.ro. De atunci au trecut foarte mulți ani, vedeta de la Chefi la cuțite fiind un familist convins.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, discret cu viața de familie

Sorin Bontea este una dintre vedetele autohtone discrete cu viața de familie. Juratul de la Chefi la cuțite nu vorbește foarte des despre soția sa și nici nu publică imagini alături de femeia pentru care are numai cuvinte de laudă.

Partenera de viață a bucătarului este o brunetă care nu apare în lumina reflectoarelor și care se ocupă de creșterea copiilor și de casă. În plus, cheful de la Antena 1 susține că aceasta este o bucătăreasă desăvârșită care gătește extrem de bine.

ADVERTISEMENT

„Eu m-am însurat la 24 de ani, dar cred că m-am maturizat undeva după 40. Vorbesc serios. Eram responsabil, totuși”, a mărturisit Sorin Bontea în podcast-ul Fain și simplu, moderat de Mihai Morar.

ADVERTISEMENT