Life

Preparatul care a obsedat-o pe Carmen Grebenișan la Survivor România. I-a schimbat viața și vrea să îl consume zilnic acasă

Alimentul care a cucerit-o pe Carmen Grebenișan cât a fost la Survivor România. Nu se desparte de el nici după ce a ajuns acasă.
08.06.2023 | 17:35
Preparatul care a obsedato pe Carmen Grebenisan la Survivor Romania Ia schimbat viata si vrea sa il consume zilnic acasa
Ce aliment consumă Carmen Grebenișan chiar și după ce s-a terminat Survivor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ce aliment consumă Carmen Grebenișan chiar și după ce s-a întors de la Survivor România. Pe insulă nu avea de ales, dar vedeta a observat efectele pozitive, iar acum vrea să-l păstreze în alimentația sa.

De ce aliment nu se desparte Carmen Grebenișan nici după Survivor România

Carmen Grebenișan este bucuroasă să fie acasă după cinci luni de Survivor. Finalista sezonului din 2023 și-a făcut toate poftele după ce a revenit în România, la vechea sa viață. Totuși, chiar dacă are acces la orice preparat și-ar dori, vedeta își dorește să păstreze în alimentația sa un aliment din emisiune.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre fasole, pe care concurenții aflați pe insula dominicană o mâncau pentru că nu aveau altceva la dispoziție. Dacă acolo o consuma de forță majoră, Carmen Grebenișan a observat că i-a adus destul de multe beneficii.

Astfel, deși Survivor s-a încheiat, Carmen Grbenișan le-a arătat urmăritorilor săi de pe Instagram ce mănâncă ea. Ba chiar a demonstrat că este și o gospodină desăvârșită și a dezvăluit, pe scurt, și rețeta bucatelor de pe masă.

ADVERTISEMENT

„Am făcut o rețetă de fasole, vreau să mănânc mai des fasole. Am mâncat în Survivor fasole aproape zilnic și am văzut că mi-au crescut firicele noi de păr, foarte multe. Și s-au îndesit și sprâncene și tot.

Nu știu dacă e de la fasole, dar am mâncat doar fasole și linte în mare parte, deci asta preconizez că se întâmplă. Roșii călite, un pic de lămâie, ierburi aromate, ceapă verde, semințe de in și semințe de cânepă.

ADVERTISEMENT

Ouă făcute în aburi sus semințe susan”, a spus Carmen Grebenișan chiar din bucătăria sa, în soțul finalistei Survivor România 2023 își gătea, de asemenea, ceva sănătos. „Și aici Alex și-a făcut un guacamole cu….completați”, a continuat vedeta. „În plus am pus ceapă, roșii, pătrunjel că nu aveam coriandru”, s-a conformat Alex.

carmen grebenișan mâncare survivor
Carmen Grebenișan a arătat ce mănâncă după ce s-a întors de la Survivor.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

Carmen Grebenișan se confruntă cu probleme după concursul de la Pro TV

De altfel, Carmen Grebenișan a dezvăluit că după Survivor se confruntă și cu probleme de sănătate. Vedeta a mărturisit că pe parcursul competiției corpul său a reținut multă apă, dar s-a ales și cu alergii severe.

ADVERTISEMENT

„Știți de ce nu îmi era dor? De Carmen cea ipohondră. Am sesizat un ganglion la gât, de mărimea unui bob de mazăre, care dintr-o dată mă doare și mi-am lăsat gâtul în jos și îl simt așa umflat. Și m-am speriat. Am citit pe internet tot felul de chestii și nu e bine.

Mai bine nu citeam, dar clar e nevoie să fac un set de analize. Este ciudat așa să apară peste noapte așa un ganglion și să îl simți doar într-o parte. Nu vreau să mă panichez pentru că am venit destul de calmă și zen de la Survivor, dar de ce mi s-a umflat un ganglion?”, le-a mai spus Carmen Grebenișan urmăritorilor de pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT