Fotbal international

Presa austriacă după FCSB-Rapid Viena 2-1: “Nu s-a potrivit în tabloul unui meci de milioane de euro”

31.08.2018 | 11:18
Presa austriaca dupa FCSBRapid Viena 21 Nu sa potrivit in tabloul unui meci de milioane de euro
ADVERTISEMENT

FCSB a învins Rapid Viena cu scorul de 2-1 în manșa retur a play-off-ului Europa League, însă rezultatul nu a fost suficient pentru calificarea în grupele competiției, după ce în tur vienezii s-au impus pe teren propriu cu 3-1. Gazonul de pe National Arena le-a dat mari bătăi de cap jucătorilor ambelor echipe. “Un stadion atât de frumos are o suprafață de joc atât de proastă”, a scris presa austriacă după FSCB-Rapid Viena 2-1.

Autorul golului marcat de austrieci a declarat după meci că jocul a fost îngreunat din cauza gazonului aflat într-o stare foarte proastă. Un stadion atât de frumos și apoi un gazon ca un câmp de cartofi românesc. Din cauza asta a fost extrem de greu de jucat”, a declarat Mario Sonnleitner.

ADVERTISEMENT

“Starea proastă a terenului a afectat calitatea spectacolului. Meciul n-a meritat în niciun caz un premiu de frumusețe”, a adăugat și Fredi Bickel, directorul sportiv al clubului.

Presa austriacă, despre FCSB – Rapid Viena 2-1

Presa austriacă a analizat jocul lui Rapid Viena în meciul cu FCSB, pe care au prezentat-o ca fiind Steaua București în paginile ziarelor, folosind chiar și sigla deținută acum de Clubul Sportiv al Armatei.

ADVERTISEMENT
Captură din presa austriacă
Captură din presa austriacă

“Portarul Vlad a făcut multe greșeli. Inclusiv la gol, cu acea paradă vicioasă la lovitura liberă bătută de Schwab”, au scris jurnaliștii austrieci de la Kurier.

“Primul gol al românilor a fost din offside. Iar portarul Vlad i-a dat o mână de ajutor lui Rapid, ținând în joc un balon pe care trebuia să-l lase să iasă”, a notat Heute.

ADVERTISEMENT