Sport

Presa din Bulgaria a reacționat după tragerea la sorți din Conference League! Ce au scris despre FCSB și Sepsi

Presa din Bulgaria a reacționat după tragerea la sorți din preliminariile Conference League, în urma căreia FCSB și Sepsi vor juca împotriva lui CSKA Sofia și CSKA Sofia 1948.
22.06.2023 | 12:23
Presa din Bulgaria a reactionat dupa tragerea la sorti din Conference League Ce au scris despre FCSB si Sepsi
Presa din Bulgaria a reacționat după tragerea la sorți din Conference League. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Bulgarii au scris că Sepsi este cea mai dificilă adversară pe care CSKA Sofia o putea întâlni, în timp ce tot aceștia sunt de părere că CSKA Sofia 1948 a nimerit mai bine cu FCSB decât să dea peste Beșiktaș.

Presa din Bulgaria a reacționat după tragerea la sorți din Conference League

Presa din Bulgaria a reacționat după tragerea la sorți a turului doi preliminar Conference League, unde CSKA Sofia și CSKA Sofia 1948 au picat să joace împotriva lui Sepsi și a FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„CSKA 1948 va înfrunta giganții din România de la FCSB, care a încheiat ultimul sezon din Superliga României pe locul secund”,  au scris jurnaliștii de la Dnevnik.

„Debutanta CSKA 1948 va înfrunta FCSB în turul 2 preliminar. Echipa lui Atanas Ribarski a scăpat de câteva nume grele, precum Beșiktaș sau APOEL Nicosia. Ceilalți doi posibili adversari erau Neftchi Baku și învingătoarea din duelul Alashkert – Arsenal Tivat”, au mai notat jurnaliștii de la Duma.

ADVERTISEMENT

„CSKA Sofia a picat cu cel mai greu adversar posibil la startul competiției europene, Sepsi. Vicecampioana Bulgariei putea întâlni adversari precum Petrocub (Moldova), Ararat-Armenia (Armenia)/Egnatia (Albania), Aktobe (Kazahstan) sau Torpedo (Belarus).

Sepsi a terminat pe locul 6 în ultimul sezon, însă în ultimele două sezoane a câștigat trei trofee: o Supercupă și două Cupe ale României. Până în acest sezon, internaționalul bulgar Radoslav Dimitrov a jucat la Sepsi”, au notat jurnaliștii de la Sportal.

ADVERTISEMENT

„Sunt mulțumit de tragerea la sorți!”

Mihai Stoica a vorbit despre tragerea la sorți, despre care a spus că este una bună pentru FCSB și că vicecampioana României nu ar trebui să aibă emoții cu CSKA Sofia 1948.

„Da, sunt mulțumit de tragerea la sorți. Nouă UEFA parcă ne alege doar adversari ca să umblăm peste tot în lume după ei. Insulele Feroe cu cine să joace? Să joace cu noi! 

ADVERTISEMENT

Am picat foarte bine, e o deplasare scurtă și e o echipă accesibilă. Nu-i bați pe ăștia din Bulgaria, ce să cauți să joci prin grupele Conference League. Ce pretenții să mai ai?

Vrem să jucăm meciul ăsta pe Arcul de Triumf. Meciurile de campionat nu știm când se va juca, abia pe 27 iunie vom afla. Atunci se trage țintarul și după vom afla unde vom juca. Vrem să jucăm tot pe Arc”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT
Tags: