Sport

Presa din Spania, atac la Mbappe: „Real Madrid nu va ierta niciodată asta”

Presa din Spania l-a atacat pe Kylian Mbappe pentru ultima situație de la PSG. Atacantul a fost reprimit în lot de șefii campioanei Franței.
14.08.2023 | 10:45
Presa din Spania atac la Mbappe Real Madrid nu va ierta niciodata asta
Presa din Spania l-a atacat pe Mbappe după situația de la PSG. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a revenit în lotul lui PSG, după perioada de exil. Atacantul francez nu s-a antrenat cu prima echipă, însă oficialii campioanei Franței s-au întors la gânduri mai bune, după remiza cu Lorient, scor 0-0, în prima etapă din Ligue 1. Presa din Spania nu a rămas indiferentă la ultima situație din Franța.

Presa din Spania, atac la Mbappe: „Real Madrid nu va ierta niciodată asta”

Kylian Mbappe a anunțat conducerea lui PSG că nu își va prelungi contractul scadent în vara anului 2024. Căpitanul naționalei Franței nu vrea să părăsească Parc des Princes în această vară pentru a încasa un bonus uriaș de loialitate. Astfel, PSG riscă să-l piardă gratis pe atacant anul viitor.

ADVERTISEMENT

După ce a fost exclus din lot, PSG a anunțat printr-un comunicat de presă că Mbappe a revenit la antrenamentele cu prima echipă. După această decizie, presa din Spania a ieșit la atac și îl suspectează pe Kylian Mbappe că și-ar putea prelungi contractul cu PSG.

„Mbappe schimbă jocul. Nici Florentino, nici vreun jucător de la Real Madrid nu ar ierta o reînnoire a contractului dintre Mbappe și PSG”, au scris jurnaliștii de la Marca.

ADVERTISEMENT

Totuși, există și o parte dintre suporterii lui Real Madrid, care se bucură pentru ultima decizie în cazul lui PSG. „Galacticii” își doresc ca atacantul să vină liber de contract pe Santiago Bernabeu anul viitor.

„Ceea ce nu știe Kylian este că sunt mulți madridişti care aproape au primit vestea uşuraţi. V-am spus deja că prefer să vină gratis în 2024, ca PSG să nu vadă nici măcar un euro”, a scris jurnalistul spaniol Tomas Roncero.

ADVERTISEMENT

Ousmane Dembele a ameliorat relația dintre Mbappe și PSG

PSG a început demersurile pentru a-l convinge pe Kylian Mbappe să semneze prelungirea contractului pe Parc des Princes. Primul pas făcut de șefii parizieni a fost să-l reprimească pe atacantul francez în lot.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, negocierile dintre PSG și Kylian Mbappe nu au fost la fel de tensionate cum s-a întâmplat la discuțiile precedente. Conform sursei menționate, campioana Franței este extrem de optimistă în ceea ce privește decizia lui Mbappe cu privire la șederea pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

PSG și Mbappe iau în calcul varianta unei clauze de reziliere valabilă în 2024, când jucătorul și-ar dori să plece din Franța. Totodată, venirea lui Dembele în lotul campioanei a condus la răsturnarea de situație în cazul lui Mbappe. Cei doi jucători sunt foarte buni prieteni și au urmărit împreună remiza dintre PSG și Lorient, scor 0-0.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,61 este cota pentru „2 solist” la meciul Toulouse – PSG

ADVERTISEMENT