Sport

Vești excelente pentru Edi Iordănescu. Eurogol reușit de Drăguș. Alibec și Sorescu au marcat și ei la echipele de club. Video

Cu o lună și jumătate înainte de startul Euro 2024, Edi Iordănescu a început să primească și vești bune. Sorescu, Drăguș și Alibec au marcat la echipele de club.
28.04.2024 | 20:13
Vesti excelente pentru Edi Iordanescu Eurogol reusit de Dragus Alibec si Sorescu au marcat si ei la echipele de club Video
Cu o lună și jumătate înainte de startul Euro 2024, Edi Iordănescu a început să primească și vești bune. Sorescu, Drăguș și Alibec au marcat la echipele de club. Sursă foto: @GaziantepFK
ADVERTISEMENT

Selecționerul naționalei României va trebui să aleagă 26 de jucători pe care să se bazeze la turneul final, iar Cristi Coste a anunțat la FANATIK SUPERLIGAlista lărgită conține 35 de nume.

Sorescu, Drăguș și Alibec, goluri superbe

După ce în ultima perioadă s-a confruntat cu vești teribile, Edi Iordănescu are parte de un weekend luminos. Și asta pentru că 3 dintre fotbaliștii pe care îi are în vizor, Deian Sorescu, Denis Drăguș și Denis Alibec au marcat în străinătate.

ADVERTISEMENT

În etapa a 34-a a campionatului Turciei, Gaziantep a avut un start fulminant pe terenul lui Trabzonspor și la jumătatea primei reprize conducea deja cu 2-0 după reușitele lui Sorescu și Drăguș. Și ceilalți doi jucători români, Florin Niță și Alex Maxim, sunt titulari la Gaziantep.

În minutul 12, fundașul francez Salem M’Bakata a centrat în forță din partea stângă, mingea a traversat careul prin fața porții adverse și Sorescu, venit în viteză pe dreapta, a reluat cu latul în plasă din colțul careului de 6 metri.

ADVERTISEMENT

https://twitter.com/FootColic/status/1784617356259406216

După doar 9 minute a venit rândul lui Drăguș să iasă la rampă. Sorescu i-a dat o pasă pe culoar în adâncime, atacantul lui Gaziantep a pătruns în dreapta, a întors scurt un adversar și a șutat direct la vinclu, fără nicio speranță pentru portarul Ugurcan Cakir.

Alibec, gol în Qatar

Veștile bune pentru selecționerul României vin și din îndepărtatul Qatar, acolo unde Denis Alibec a înscris în partida pe care formația sa Muhaiter SC o joacă în deplasare cu echipa Al Arabi, în runda a 22-a.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a început ca titular în extrema dreaptă și a deschis scorul în minutul 13. Alibec a venit în centru, a primit o pasă de la Nassim Benaissa, a trecut ușor de un adversar și de la 10 metri la învins cu un șut la colț pe portarul Jasem Al Hail.

Selecționerul Edi Iordănescu a primit veste teribilă. Olimpiu Moruțan s-a accidentat grav în Turcia și va rata Euro 2024. Fotbalistul de 24 de ani a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile de la piciorul drept și va lipsi cel puțin 6 luni.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman s-a accidentat și în partida pe care FCSB a jucat-o cu Sepsi și, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, va merge să se trateze la terapeuta Marijana Kovacevic. Însă, se pare că problemele jucătorului nu sunt foarte mari și nu pun la îndoială prezența sa la Euro 2024.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Cea mai frumoasă româncă! Unica fiică a lui Ion Ţiriac a uimit din...
Cea mai frumoasă româncă! Unica fiică a lui Ion Ţiriac a uimit din nou: Visele au devenit mai mari!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
VESTEA ZILEI despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat acum de la SPITAL
VESTEA ZILEI despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat acum de la SPITAL
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Android, luat în vizor de hackeri. Pericolul mare pentru telefoane
Android, luat în vizor de hackeri. Pericolul mare pentru telefoane
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă....
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”