Sport

Kylian Mbappe, așteptat la Real Madrid: “Îl iau eu de la aeroport!”

Kylian Mbappe la Real Madrid este mutarea așteptată de întreaga lume a fotbalului. Dacă nu vara aceasta, mutarea se va produce vara viitoare.
08.08.2023 | 22:40
Kylian Mbappe asteptat la Real Madrid Il iau eu de la aeroport
Mbappe, așteptat la Madrid. Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, atacantul trecut pe linie moartă de PSG pentru că nu vrea să își prelungească contractul cu echipa din capitala Franței, este așteptat cu nerăbdare de Real Madrid. Nici Neymar nu mai vrea să rămână la Paris.

Omul care merge să îl aducă pe Mbappe de la aeroport

Francezul vrea să semneze cu echipa lui favorită din copilărie, dar e lovește de un hop: PSG vrea să ia mulți bani pe el vara asta ori nu vrea să îl primească în lot pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru Mbappe există o singură cale: transferul în această vară. PSG cere 200 de milioane de euro pentru el, iar Real Madrid are dificultăți în a-l transfera, având deja peste 120 de milioane de euro cheltuite în această vară, fără să vândă. Cum legea de fair-play financiar este în pericol, Mbappe a găsit soluția.

Francezul vrea să convingă un club să îl țină timp de un sezon, iar mai apoi să plece gratis la Madrid, vara viitoare. Al Hilal și Chelsea sunt interesate. Mbappe respinge însă varianta unui transfer în afara Europei.

ADVERTISEMENT

Oricum ar fi, pare inevitabilă venirea lui la Real Madrid în următorul an. Fanii de la Madrid sunt încântați că vor avea un așa superstar la echipă. Jorge Valdano, fost antrenor al lui Real Madrid, spune că va merge personal după Mbappe la aeroport.

Fanii să nu fie supărați pe el. Nu vă faceți griji, o să îl iau eu de la aeroport. În acest moment nu este cazul, dar sper să fie în scurt timp“, a declarat Valdano, campion mondial cu Argentina, citat de AS.com.

ADVERTISEMENT

Fără șanse la PSG

PSG l-a informat pe Mbappe că trebuie să vină la antrenamentele echipei, dar nu se va pregăti alături de echipa mare. El se va antrena separat, deoarece nu mai intră în planurile lui Luis Enrique.

Kylian Mbappe a fost notificat că trebuie să se prezinte luni, la ora 10:00, la baza de pregătire de la Poissy. Poziția clubului nu s-a schimbat, iar Mbappe nu se va pregăti cu grupul principal, care va face un antrenament la ora 17:00.

ADVERTISEMENT

PSG a încercat tot felul de soluții, dar toate propunerile au fost refuzate de Mbappe. Recent, lui Mbappe i-a fost oferită o garanție de transfer, o clauză prin care poate pleca în vara anului 2024.

În aceste condiții, este greu de crezut că Mbappe va fi în lotul echipei pentru meciul cu Lorient, de sâmbătă”, notează RMC Sport.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,36 este cota pentru ”total goluri: sub 3” la meciul PSG – Lorient

ADVERTISEMENT